Søg nemt og hurtigt i BiQ:

Nyheder

Nyt datahus ser dagens lys
17 Feb. 2021 af Line Høg Utoft

Nu er tiden kommet til at vi kan annoncere et: ”Breaking News”, som på ingen måde kan relateres til et smittetal. Midt i en pandemitid kan vi annoncere en fusion med IDQ, en virksomhed vi i flere år har samarbejdet med, en virksomhed der er en af de absolut førende spillere i arbejdet med kundedata og datakvalitet. Således står vi nu sammen på et fundament af data, som er unikt i sin styrke for såvel erhvervs- som persondata.
Sammenlægningen mellem BiQ og IDQ rummer en klar ambition om at udnytte den forenede braintrust til at skabe flere innovative produkter indenfor kundedata, proces optimering, compliance og ”fraud prediction”.
Vi glæder os til, hen over de kommende måneder, at lande i vores nye setup, hvor vi vil flytte sammen i BiQ-domicilet på Toldbodgade. Og der vil i hvedebrødsdagene blive arbejdet hårdt på at få os samlet i én stærk dataforening, med visioner og værdier, som sætter barren endnu højere for, hvor langt vi kan hjælpe vores kunder og samarbejdspartnere med vore data og kompetencer.
Vi håber I vil tage rigtig godt imod vores nye konstellation, og vi glæder os til at møde jer igen, og fortælle hvordan fusionen konkret kan hjælpe jer.

Herunder er pressemeddelelsen der nu udsendes til alle kunder, partnere og forskellige medier:


Nyt datahus ser dagens lys.
Når to af databranchens grand old ladies slår sig sammen, så sker det med en klar ambition om at udnytte den forenede braintrust til at skabe flere innovative kundeløsninger og produkter indenfor kundedata, compliance og afdækning af svindel.

Både BiQ og IDQ har i mange år beskæftiget sig med dataløsninger til beslutningsstøtte og procesoptimering, og har på den baggrund oparbejdet et unikt kendskab til henholdsvis person- og erhvervsdata. Derfor har en fusion, hvor der udnyttes synergier og skabes nye banebrydende løsninger, været helt oplagt.

”De skærpede regler og krav fra Finanstilsynet har bl.a. medført et behov for innovative dataløsninger af høj kvalitet, og ved at forene de to virksomheders datamuskler, opstår der en ny virksomhed hvor de kombinerede teams vil være de stærkeste på markedet med stor indsigt i kundernes udfordringer og behov”, siger Henrik Saustrup, administrerende direktør for den nye fusionerede virksomhed.

Han forsætter: ”Vi har i en længere årrække samarbejdet de to virksomheder imellem, og har fundet et værdifællesskab, som nu skal danne rammerne for hvordan vi vil gå i markedet med endnu mere styrke end hvad vi har mønstret hver for sig. Sammen vil vi, med vores kunder, nu søge at udnytte de forenede kræfter til at udvikle effektive løsninger til datadrevne virksomheder, såvel som til AI og ML afdelinger i danske virksomheder, hvor man i meget høj grad efterspørger flere typer af dataindsigter i kampen mod økonomisk kriminalitet og svindel.”

Såvel IDQ som BiQ betjener i dag nogle af Danmarks største aktører indenfor finans, forsyning, energi, ejendomme, og forsikring og begge har udviklet værktøjer, som optimerer kundernes interne arbejdsprocesser i forbindelse med kundehåndtering og kvalitetssikring af kundedata.

”Jeg er overbevist om at vi nu vil kunne sætte endnu mere tryk på de løsninger vi har i støbeskeen omkring kundedata, anti fraud, ODD, KYC og AML, og det er jeg sikker på vore kunder vil sætte stor pris på, for de har i den grad efterspurgt, nye innovative løsninger, som kan bidrage til at optrævle svindel og fjerne de manuelle opgaver i forbindelse med compliance.” Siger Rasmus Rask, nuværende direktør i BiQ, som i det nye selskab skal stå for intern forretningsudvikling, og agere sparringspartner på større kundeløsninger.

Alt i alt kommer den nye virksomhed til at beskæftige ca. 40 medarbejdere og hovedkontoret vil være at finde på Toldbodgade i København.

De to virksomheder har begge i 2020 haft vækst i såvel omsætning som antal medarbejdere, viser de netop afleverede regnskaber. Regnskaberne danner grundlaget for fusionen, der forventes endeligt afsluttet inden udgangen af februar 2021.

Kontakt:
Rasmus Philip Rask, direktør i BiQ, tlf. 28145812
Henrik Saustrup, direktør i IDQ, tlf. 26301010


image

Månedsupdate, navnenyheder, januar 2021
02 Feb. 2021 af Line Høg Utoft

Så er den første måned af 2021 gået, og vi har igen samlet et lille udpluk af ændringer i direktioner og bestyrelser den forgangne måned.
Som altid, er der meget mere at finde i BiQ.

 • René Aastrand er indtrådt som ny direktør forA.C. Stilladser A/S. Han har overtaget posten efter Bjarne Mandrup Olsen. Den afgående direktør og Kewin Dahlgren Hansen er begge indtrådt i bestyrelsen, hvor Anne Nielsen er udtrådt som medlem.
 • Carsten Friis har overtaget Lars Mehlums plads i bestyrelsen for Boform A/S.
 • Justin Malcolm Brian Cochrane er indtrådt som nyt medlem af bestyrelsen for Clear Channel Danmark A/S. Han har overtaget pladsen efter Michael Peter Saunter.
 • Dansk Stillads Service A/S har stiftet Aalborg Stilladser A/S. Johnnie Lønbirk og Kim Arne Understed Johansen er indtrådt direktionen og en bestyrelse er blevet dannet, hvor Frederik Harries, Johnnie Lønbirk, Søren Born Frost, Thomas Lønbirk og Troels Kasper Byberg er indtrådt som medlemmer.
 • I Duravit Denmark A/S har Christian Hoffmann overtaget Albrecht von der Groebens plads i bestyrelsen.
 • Peter Bjørn Poulsen er blevet valgt ind i bestyrelsen for Fonden Kadetten. Bror Ronny Paul Iversen er udtrådt af bestyrelsen.
 • I Health.Dk ApS er Simon Frier Yeung indtrådt som ny direktør. Han har overtaget posten efter Anna Lise Frier Ruge.
 • Peter Jølck er indtrådt som nyt medlem af bestyrelsen for Insight Cosmetics Group A/S.
 • Torbjørn Mandahl Pedersen har overtaget direktørposten for Kortcenter.Dk A/S efter Vagn Gade Hyldgaard. Samtidig er en ny bestyrelse blevet dannet. Anders Nygaard Møller, Kenneth Norre og Morten Korsgård Ørtved er indtrådt som medlemmer og Allan Hedegård Andersen, Tage Landgrebe-Nielsen og Vagn Gade Hyldgaard er udtrådt.
 • I Medtronic Danmark A/S har Birgitte Galuzick Broe sat sig i direktørstolen efter Mette-Marie Sonne Harild. Wilhelmus Johannes Maria van Zuilen har samtisig overtaget den afgående direktørs plads i bestyrelsen.
 • Henrik Krarup Leth har via HKL Holding, Gerning ApS stiftet Natursmykker ApS. Han har selv sat sig i direktørstolen og er indtrådt som medlem af den nydannede bestyrelse.
 • Sisimiut Taxa ApS har fået ny direktør. Johan Jokum Nathan Hansen Berthelsen har overtaget efter Kirsten Helene Henriette Apelone Hagstrøm Jensen. Samtidig har Kristian Lauritz Ananias Larsen overtaget Steen Gordon Jensens plads i bestyrelsen.
 • Yassin Achiban er indtrådt i direktionen for StoryHunt ApS. Samtidig er en bestyrelse blevet dannet. Allan Sønderskov Darre, Mathias Holm Mølgaard og Søren Jørgensen er indtrådt som medlemmer.
 • Alice Monberg er ny direktør for Viborg HK ApS. Hun har overtaget posten efter Jørgen Hansen.
Månedsupdate, navnenyheder, december 2020
04 Jan. 2021 af Line Høg Utoft

Godt nytår! Vi håber, at alle er kommet godt ind i det nye år. Selvom det har været jul og nytår, er der fortsat sket mange ændringer i direktioner og bestyrelser rundt om i landet i december måned.
Som altid, kan du finde meget mere i BiQ og finde et lille udpluk her:

 • I A.L. Entreprise A/S er Helle Lund Kristiansen og Jesper Brun Ladegaard indtrådt i bestyrelsen. Helle Lund Kristiansen har overtaget posten som formand efter Lene Lolk, der sammen med Sidse Lærke Lolk er udtrådt af bestyrelsen.
 • Henning Kruse Andersen er blevet valgt ind i bestyrelsen for Aura A/S, hvor han har overtaget formandsposten efter Allan Werk. Den afgående formand og Lars Lægaard Broni er begge udtrådt som medlemmer.
 • Flemming Jakobsen er indtrådt som nyt medlem af bestyrelsen for Brøndums Hotel A/S.
 • Helle Delfs Thomassen er ny direktør for Cinemaxx Danmark A/S. Hun har overtaget posten efter Kim Brochdorf. Samtidig er Toby William Bradon indtrådt i bestyrelsen som ny formand efter Kevin Richard Styles, der er udtrådt som medlem.
 • I Dunlop Hiflex A/S er Magnus Andersson indtrådt som ny direktør og medlem af bestyrelsen. Begge poster har han overtaget efter Lionel Marc Montaldot.
 • Charlotte Larsen er blevet valgt ind i bestyrelsen for Ejendomsfonden REGAN Vest. Her har hun overtaget formandsposten efter Claus Holm, som er udtrådt af bestyrelsen.
 • I Fyrsten ApSer Carsten Bjerg-Petersen indtrådt som ny direktør efter Bettina Egerland. Samtidig er en bestyrelse blevet dannet, hvor Alexander Høgh Eriksen er indtrådt som medlem.
 • Torben Haaning har overtaget direktørposten efter Christen Alfred Haaning for Haaning Automobiler A/S. Den afgående direktør er samtidig udtrådt som medlem af bestyrelsen, og Christian Haaning og Ida Kirstine Larsen er indtrådt.
 • Direktionsmedlem Allan Møller er indtrådt som nyt medlem af bestyrelsen for Jysk Elteknik A/S. Samtidig er Jan Martin Christensen overgået fra alment medlem af bestyrelsen til formand. Den afgående formand, Bent Anker Villumsen er, sammen med Troels Mark Overgaard, udtrådt som medlemmer af bestyrelsen.
 • Lampas A/S er blevet stiftet. Søren Lauritsen har sat sig i direktørstolen og er indtrådt som medlem af den nydannede bestyrelse. Gynther Kohls og Henrik Andersen er også indtrådt i bestyrelsen.
 • Lone Birgit Boysen har stiftet MorfarFixer ApS. Vagn Tage Jensen er indtrådt som direktør og Lone Birgit Boysen er indtrådt som medlem af bestyrelsen.
 • I Orkla Foods Danmark A/S er Merete Nielsen indtrådt som nyt medlem af bestyrelsen.
 • Mads Richard Aggerholm Pedersen er ny direktør for Royal Casinobar A/S. Han har overtaget efter Jens Richard Pedersen. Den nye direktør er også indtrådt i bestyrelsen, hvor Claus Hedegaard Eriksen samtidig er indtrådt som ny formand. Den afgående direktør og den afgående formand, Mads Richard Aggerholm Pedersen, er begge udtrådt af bestyrelsen.
 • I SkilteCentret A/S er en bestyrelse blevet dannet. Kristian Thorsen, Niels-Ole Pedersen og direktionsmedlem Ole Jesper Thorsen er alle indtrådt som medlemmer.
 • Majken Cathrine Brouer har overtaget Dorthe Johnsen Brouers plads i bestyrelsen for Tømrerfirmaet Thorkil Brouer A/S.
 • Henrik Steenstrup er blevet valgt ind i bestyrelsen for Ørestad Down Town P/S. Han har overtaget Michael Soetmanns plads.
Julehilsen fra BiQ
21 Dec. 2020 af Line Høg Utoft

Vi må unægteligt sige, at dette år for alvor kom til at stå i pandemiens tegn. Det blev en krise, som vi nu alle følger dag for dag. Dette har betydet store konsekvenser for vores samfund, men også for vores erhvervsliv.
Men trods disse tider ser vi stadig et dansk erhvervsliv med kræfter, der tror på en bedre fremtid med mulighed for at skabe værdi og fremgang.
BiQ ønsker at være med til at skabe mere værdi og bidrage til fremgangen i vores samfund – og det gør vi ved at hjælpe vores kunder med hurtig og effektiv tilgang til forretningskritiske informationer.
BiQ har i år haft travlt med at vokse, og i efteråret flyttede vi ind i vores nye kontor på Toldbodgade. Vores nye omgivelser har været med til at give plads til nye kollegaer og nye idéer. Vi har blandt andet udviklet en helt ny dataanalyseafdeling, nye features til vores platforme, og nye produkter.
Vi ser frem til 2021, hvor COVID-19 forhåbentlig ikke er en lige så stor forhindring, og hvor vi fortsat i BiQ vil arbejde hårdt for at skabe en endnu større værdi for vores kunder.
Vi ønsker alle vores kunder, vores samarbejdspartnere og alle jer, som følger os, en glædelig jul og et godt nytår!


image

Månedsupdate, navnenyheder, november 2020
01 Dec. 2020 af Line Høg Utoft

Vi er gået ind i årets sidste måned, og det betyder naturligvis endnu et lille kig ind i nogle af de mange ændringer, der har fundet sted i direktioner og bestyrelser i dansk erhvervsliv i den forgangne måned.

 • I A.Vogel Danmark A/S er Andreas Suter indtrådt i bestyrelsen som ny bestyrelsesformand. Den afgående formand, Peter Gmünder, er udtrådt af bestyrelsen.
 • Jensmartin Bendi Frandsen har overtaget Signe Thustrup Kreiners plads i bestyrelsen for Al Finans A/S.
 • Frederik Christian Lytzen er indtrådt som nyt medlem af bestyrelsen for Baltic Coaster Chartering ApS.
 • Creuna Danmark A/S har fået ny bestyrelse. Fredrik Ekerhovd, Jim Arlyng Nielsen og Kenneth Gvein er indtrådt som medlemmer, og Torstein Harildstad, Tove-Grete Valø Solheim, Roar Nissen og Birgitte Feginn Angelil er udtrådt.
 • EI Group A/S er blevet stiftet. Jonas Dørken er indtrådt som direktør og en bestyrelse er blevet dannet med direktøren, Christopher Stensbjerg og Lars Søgaard som medlemmer.
 • Brian Mørch Svendsen er blevet valgt ind i bestyrelsen for Frisørland.Dk A/S. Han har overtaget pladsen efter Jesper Veedfald Svingel.
 • Niels Eriksen er indtrådt som nyt medlem af bestyrelsen for Hofor A/S.
 • I K-Rens A/S har eksisterende bestyrelsesmedlem, Anja Virenfeldt, overtaget formandsposten efter Martin Hjerrild Kold, som er udtrådt af bestyrelsen. Samtidig er Berit Johnsen McLeod og Niels Kim Virenfeldt blevet valgt ind i bestyrelsen.
 • Lumesse A/S har fået ny bestyrelse. Adam Jeremy Weiss, Brandon Duane Ulrich og Vincent Belliveau er indtrådt som medlemmer, og Eric John Graham, Michael Gill Stewart og Shanna Jane Helen Laughton er udtrådt.
 • Martin Rokkjær Simonsen har overtaget direktørposten for Moorland Village ApS efter Lasse Norborg Simonsen. Samtidig er en bestyrelse blevet dannet. Den nytiltrådte- og den afgående direktør er, sammen med Louise Rokkjær Simonsen og Inge Kortbæk Rokkjær, indtrådt som medlemmer.
 • Berit Aabeling er blevet valgt ind i bestyrelsen for Proforma A/S. Charlotte Juhl Christensen er udtrådt som medlem.
 • I Scandi Byg A/S er Christian Halken indtrådt som ny direktør efter Jesper Francois Hoffmann. Heidi Paninguak Jelonek er indtrådt som nyt medlem af bestyrelsen.
 • Jim Søgaard er gået fra almindeligt medlem af bestyrelse til bestyrelsesformand for Søgaard Group A/S. Den afgående formand, Mogens Hønnerup Nielsen, er udtrådt af bestyrelsen.
 • Henrik Enevoldsen er blevet valgt ind i bestyrelsen for Vojens Køleteknik A/S. Han har overtaget pladsen efter Christian Alfred Petersen.
 • I Økomatch A/S er en bestyrelse blevet dannet. Direktør Bodil Ørgård Retbøll er, sammen med Frank Retbøll og Philip Munksgaard, indtrådt som medlemmer.
Vi er stolte af resultatet af vores NPS og brugerundersøgelse 2020
19 Nov. 2020 af Line Høg Utoft

Vi har for nyligt udsendt en brugerundersøgelse inklusiv NPS-spørgsmål til et udvalg af vores brugere - Tak til alle jer, der har taget jer tid til at besvare undersøgelsen.

For det første, er vi superstolte af en flot NPS-score på hele 46.
Vi vil også meget gerne takke alle jer, som er kommet med kommentarer og forslag. Det er alt sammen ting, som vi vil tage med i vores videreudvikling af BiQ-platformen.
Vi er også rigtig glade for se, hvordan BiQ-platformens stabilitet, hastighed og relevans af data er fremhævet af besvarelserne.
Vi arbejder hele tiden på at øge kvaliteten yderligere af både datarelevans i BiQ, samt platformens performance og brugeroplevelse.


image

BiQ bliver 20 år i dag
16 Nov. 2020 af Line Høg Utoft

image


I anledning af BiQs 20 års jubilæum tænker vores direktør og stifter, Rasmus Rask, tilbage på de sidste to årtier og hvad fremtiden bringer.


Et nyt årti starter


For 20 år siden stiftede jeg BiQ da jeg var så heldig at en investeringsforening under Spar Nord og Jacob Thomsen troede på tanken om at lave det første komplette online opslagsværktøj omkring det danske erhvervsliv. Hvis nogen overhovedet kan huske det, så kunne men ellers få tilsendt en CD ROM med en statisk database, eller man kunne tage ind på Erhvervsstyrelsen og se på deres data lokalt. Heldigvis har meget ændret sig siden, BiQ har nu passeret 20 ansatte og er blevet et værktøj der dagligt benyttes af mange tusind brugere.

I udgangspunktet var det planen at vi med venture finansiering og en hurtig international ekspansion skulle vokse til en global database med afdelinger i alle større lande på kloden og en milliard omsætning! (Jeg har lige læst den første forretningsplan igennem, man kan roligt sige den var aggressiv). I stedet brast dotcom boblen og BiQ’s historie har indtil videre udfoldet sig helt anderledes end vi først havde planlagt. Med hjælp fra fantastiske medarbejdere har vi rykket grænserne for hvad man kunne med erhvervsdata og skabt en virksomhed jeg er stolt af at være en del af.

Vi har kunder der har været med fra starten og mange af dem har været med til at drive os fremad med sparring og ønsker. I de helt tidlige år var det bl.a. Otto Andersen, Anette Bjarkmann, Jesper Larsen, Søren Lund, Peter Grøndahl, Steen Rosenbak og en lang række personer i Skat, BechBruun og Danske Bank (I ved hvem I er, jeg vil ikke nævne jer alle, men I skal have tak).

Vores rejse er heldigvis ikke slut og vi vil de næste 20 år intensivere vores kamp mod svindel, hvidvask og konkursryttere, mens vi på den anden side leverer det kvalitetssikrede datagrundlag der understøtter dansk erhvervslivs handel og fjerner manuelle tidskrævende processer i både banker, offentlige styrelser/ enheder, advokat- og revisionshuse mm. Vi har med alderen taget på i styrke og vi har nu de resurser og den agilitet der kræves for at indgå i partnerskaber med vores kunder. Det gør at vi i fællesskab løser forretningskritiske udfordringer med data i andre applikationer end onlinedelen af BiQ, vi leverer infrastruktur.

20’erne bliver fantastiske.

Månedsupdate, navnenyheder, oktober 2020
03 Nov. 2020 af Line Høg Utoft

Endnu en måned er gået, og der sker fortsat ændringer i direktioner og bestyrelser i dansk erhvervsliv. I BiQ kan du følge med i dem alle, og herunder se et lille udvalg af oktober måneds ændringer:

 • I 5th Element Popup ApS har Morten Lund Nielsen overtaget posten som bestyrelsesformand efter Onfrad Young Koo, der er udtrådt af bestyrelsen.
 • Peter Højsgaard er indtrådt som nyt medlem af bestyrelsen for Anybody Technology A/S. Torben Brandstrup er samtidig udtrådt af bestyrelsen.
 • Bravo Tours 1998 A/S er blevet stiftet. Peder Hornshøj er indtrådt som direktør og medlem af bestyrelsen. Hakon Hrafn Grondal, Mads Bygballe Christiansen, Peder Hornshøj og Ragnhildur Sophusdottir er også indtrådt i den nydannede bestyrelse.
 • I Danske Lotteri Spil A/S er Nikolas Lyhne-Knudsen indtrådt i bestyrelsen som ny bestyrelsesformand. Den afgående formand, Søren Skovdal Rasmussen, forbliver alment medlem af bestyrelsen, og Stine Hove Marsling er udtrådt.
 • Per Lachenmeier er indtrådt i bestyrelsen for EasyRobotics ApS.
 • Martin Lavesen har overtaget Thomas Munksgaards plads i bestyrelsen for Freetrailer Group A/S.
 • Thomas Overgaard er blevet valgt ind i bestyrelsen for Hshansen A/S. Leif Hansen er samtidig udtrådt som medlem.
 • I JKE Design A/S er Björn Friedrich Hauber ny bestyrelsesformand. Den afgående formand, Anders Wassberg, er udtrådt af bestyrelsen.
 • I København Håndbold A/S er Carsten Grønmann Larsen gået fra alment medlem af bestyrelsen til formand. Derudover er Henning Nygaard Jensen, Henriette Mærsk Søndergaard og John Aage Johansen alle blevet valgt ind i bestyrelsen, hvor Anne Mette Leonhardt Gartmann, Henriette Dybdal Cajar, Carsten Grønmann Larsen og den afgående bestyrelsesformand, Per Bjørnsholm, er udtrådt.
 • Annabell Gonzalez Eriksen har overtaget Peter Jeppesens plads i bestyrelsen for Murer- Og Entreprenørfirmaet Søren Jensens Eftf. A/S.
 • Mogens Larsen er genindtrådt som direktør for Nørhaven Book A/Sefter Per Nørhaven. Den afgående direktør er indtrådt som medlem af bestyrelsen.
 • Martin Høyer-Hansen og Mie Levi Fenger er begge blevet valgt ind i bestyrelsen for Roskilde Kulturservice A/S. Jacob Tielbo Bøtter er samtidig udtrådt.
 • Line Trunjer Jensen er blevet valgt ind i bestyrelsen for Scandi System A/S, hvor Leo Noer samtidig er udtrådt som medlem.
 • Walthers Musikcafé ApS er blevet stiftet. Søren Kottal Eskildsen har sat sig i direktørstolen og en bestyrelse er blevet dannet med Anne Holme-Pedersen, Flemming Kjær Poulsen Dybbøl, Frank Møller Worch, Kåre William Wulff samt Mads Peder Laumann, Morten Riisgaard-Dam og Naja Schultz-Lorentzen som medlemmer.
Har du indsigt i, om dine kunder eller investeringer har kritiske anmærkninger i regnskabet?
02 Nov. 2020 af Line Høg Utoft

I dette Dataindblik sætter vi fokus på kritiske revisor-anmærkninger for januar-oktober 2020, og hvordan disse er fordelt på typer af anmærkninger samt top-10 brancher (NACE). Perioden dækker fra 1/1-2020 til 27/10-2020.
Det er værd at bemærke at selskaber med branchekoden Uoplyst, viser sig at være de selskaber med flest kritiske revisor-anmærkninger.
Det er ligeledes værd at bemærke, stigningen i antal af anmærkninger mellem 2019 og 2020. Denne stigning er sandsynligvis et udtryk for de større krav til revisorers indberetningspligt, og denne udvikling har øget mængden af data, og derved givet et bedre datagrundlag.
Revisor-anmærkninger kan give dig vigtige informationer om fund af f.eks. ulovlige lån, tabt egenkapital eller forbehold vedrørende skat/moms i et selskabs regnskab.
Få indsigt i om dine kunder eller investeringer har kritiske regnskabsanmærkninger eller andre indikatorer på øget risiko.
Kontakt os på telefon 70 25 50 65 eller e-mail Info@biq.dk og hør mere om hvilken løsning vi kan tilbyde dig.


image


image


image


image


image


image

Data Indblik - Hvordan ser tallene ud for september måned?
15 Okt. 2020 af Line Høg UtoftTallene for nystiftede og ophørte selskaber i september 2020 sammenlignet med 2019, viser at IVSerne nu helt er udfaset. Samtidig ser vi en stigning i kategorien Aktie-/anpartsselskaber, hvor antallet af nystiftede anpartsselskaber er steget med 16%.
Dette er sandsynligvis fordi stiftere af selskaber ikke længere kan stifte et IVS og derfor i stedet vælger anpartsselskab som selskabsform.
En anden ting at bemærke er at september 2020 viser et fald i ophørte selskaber sammenlignet med 2019 og omvendt ses samtidig en stigning i nystiftede selskaber for perioden sammenlignet med sidste år. Faldet i ophørte selskaber er sandsynligvis et udtryk for at COVID-19 hjælpepakkerne stadig er aktive og derved holder flere selskaber økonomisk oven vande.


Er du interesseret i at vide mere om nystiftede selskaber, konkurser eller brancher i det danske erhvervsliv, så kontakt os på mail info@biq.dk eller telefon 70 25 50 65.


image

BiQ har de bedste personoplysninger og er derfor min foretrukne database, når jeg skal bruge oplysninger om personer tilknyttet et firma.

Tine Bojsen-Møller, bibliotekar
Advokatfirmaet Plesner