Søg nemt og hurtigt i BiQ:

Nyheder

Månedsupdate, navnenyheder, marts 2021
06 Apr. 2021 af Line Høg Utoft

Så fik vi nydt påskedagene og samtidig er vi trådt ind i en ny måned. Igen i marts måned er der sket ændringer i bestyrelser og direktioner, og vi bringer som altid et lille udvalg.
Husk at du både kan følge selvvalgte selskaber og se alle ændringer i BiQ.

 • 21 Rental ApS er blevet stiftet. Michael Kristensen Lorensen er indtrådt som direktør og medlem af bestyrelsen, hvor også Gert Andersen og Knud Højland Pedersen er indtrådt som medlemmer.
 • I All Logistics Group ApS er Mads Thejl Hansen og Michael Storm blevet valgt ind i bestyrelsen. Michael Storm har overtaget formandsposten efter Torsten Reisenleiter, som forbliver alment medlem af bestyrelsen.
 • John Hjørringgaard har overtaget Hans-Christian Ledets plads i bestyrelsen for Bistro V, Aalborg Aps.
 • Wolfgang Helmut Reinel er indtrådt i direktionen for Dachser Denmark A/S efter Thomas Krüger. Det nye direktionsmedlem er samtidig udtrådt af bestyrelsen, hvor Tobias Alexander Burger er indtrådt som nyt medlem.
 • Palle Viggo Johansen er blevet valgt ind i bestyrelsen for Egebækgaard ApS. Han har overtaget pladsen efter Carsten Haug.
 • I Falck A/S er Jacob Bonne Guldberg og Thomas Schleicher indtrådt i bestyrelsen. Allan John Rensgaard og Søren Thorup Sørensen er udtrådt.
 • Caroline Sundstrøm Elmgreen og Henrik Elmgreen er blevet valgt ind i bestyrelsen for Guldsmed Helle Elmgreen A/S. Tove Nielsen er udtrådt som medlem af bestyrelsen.
 • I Ingenium Golf ApS har bestyrelsesmedlem Robert Jacob Holm overtaget posten som bestyrelsesformand efter Paul Christen Bredahl, som forbliver alment medlem af bestyrelsen.
 • Per Engsø Larsen er indtrådt som ny næstformand for bestyrelsen for Kjær Knudsen A/S. Thomas Vitting er fratrådt som næstformand, men forbliver som bestyrelsesmedlem.
 • I Lån & Spar Bank A/Ser Lars Qvistgaard gået fra næstformand til formand for bestyrelsen. Formandsposten har han overtaget efter Anders Bondo Christensen, som er udtrådt af bestyrelsen. Den anden næstformand, Claus Oxfeldt, er ligeledes udtrådt af bestyrelsen, og Gordon Ørskov Madsen har overtaget hans post. Samtidig er Heino Kegel blevet valgt ind i bestyrelsen som almindeligt medlem.
 • Julie Michelle Nielsen har overtaget Per Martin Mertz' plads i bestyrelsen for Mertz Jagt & Fritid A/S.
 • Troels Philip Jensen er nyt medlem af bestyrelsen for Ole Lynggaard A/S. Lars Dybkjær er udtrådt som medlem af bestyrelsen.
 • Francis Becht er ny direktør for Sasoil Denmark A/S efter Eva Sara Marie Wihlborg. Lars Andreas Andersen Resare er samtidig indtrådt som nyt medlem af bestyrelsen, og Nils Bertil Kristofer Ternstedt er udtrådt.
 • Svend Erik Baadsgaard er indtrådt som nyt medlem af bestyrelsen for Sodemann Invest A/S.
 • I Zentropa Folket ApS er Torben Røsler indtrådt som nyt medlem af bestyrelsen. Jørgen Kristian Munk Levring og Peter Aalbæk Jensen er udtrådt.
Produktinformation: BiQ udvider med forbedret søgefunktion på data.biq.dk
01 Mar. 2021 af Daniel Abainza


Med BiQs Simpel Søgning kan du hurtigere og mere simpelt finde frem til den information du søger efter i BiQ. Du kan hurtigt søge på Personer og Firmaer, Ejendoms-ejere eller Statstidende-meddelelser ved at indtaste din søgning i tekstfeltet, trykke på søgeknappen og vælge den ønskede kategori fra fanerne nedenunder.

Har du inputs eller spørgsmål til os, så hører vi også meget gerne fra dig på info@biq.dk eller direkte på telefon (+45) 70 25 50 65.

Herunder finder du en hurtig guide til, hvordan du anvender Simpel Søgning.

 • Vælg under søgefeltet, hvilken kategori du gerne vil søge indenfor. Her kan du vælge at søge på Personer og Firmaer, Ejendomsejere eller meddelelser fra Statstidende. Du kan også vælge en anden kategori efter at du har foretaget din søgning.


image.png

 • Skriv eksempelvis, navnet på personen eller firmaet som
  du gerne vil søge efter. Udover navne kan du også søge på adresser, kurator mv.
  Det er naturligvis også muligt at benytte cvr-nr. i søgningen, som en entydig
  søgenøgle


image.png

Herunder finder du eksempler på de tre forskellige søgekategorier, hvor du kan se hvilke genveje der kan vælges. Vi har implementeret en række genveje, så du hurtigere kommer frem til målet for din søgning. Se eksemplerne nedenfor.


Søgning på firma

image.png

Under Personer og Firmaer kan du søge på personnavne, firmanavne og cvr. numre. Ved søgeresultater for firmaer kan du vælge mellem fem genveje til fanerne


Søgning på person

image.png
Du kan i søgning af personer kombinere navn og post-by. Søgeresultater på personer give dig mulighed for at vælge mellem fem genveje til fanerne.Søgning på ejendoms-ejere

image.png

Under Ejendoms-ejere kan du søge på adresser, personnavne, firmanavne, bynavne, BFE-numre og matrikelnumre.
Søgeresultater på ejendomsejere giver dig mulighed for at vælge mellem fire genveje til fanerne.Søgning på Statstidende-meddelelser

image.png

Under Statstidende søger du efter navn på kurator, retskreds, adresse mv. Søgeresultaterne viser Statstidende-meddelelser om konkursdekreter, meddelelser om tvangsauktioner, fordringsprøvelser mv. Der søges i de sidste 12 måneders historik.Månedsupdate, navnenyheder, februar 2021
01 Mar. 2021 af Line Høg Utoft

Vi er trådt ind i den første forårsmåned, og går mere solrige dage i møde. Som altid er der sket ændringer i direktioner og bestyrelser i den netop afsluttede måned, og her kommer et lille udsnit.
Husk, at du kan finde mange flere ændringer i BiQ.

 • I Aarhus Letbane I/S har Lone Norlander Smith overtaget Peter Hegner Bonfils' plads i bestyrelsen.
 • Jørgen Appel Kelkjær er indtrådt som ny direktør for Adversus A/S. Han har overtaget efter Rasmus Clausen. Den nye direktør er fratrådt som formand for bestyrelsen, men forbliver medlem. Bestyrelsesmedlem Hans Jørgen Sjelborg Krabbenhøft har overtaget formandsposten.
 • I Bolighuset Werenberg A/S er Christoffer Høj Werenberg, Helene Høj Werenberg og William Høj Werenberg indtrådt som nye medlemmer af bestyrelsen. Vivi Margrethe Werenberg og Flemming Lundtofte Werenberg er udtrådt af bestyrelsen.
 • Kevin Kristoffer Ehnhuus Iermiin og Michael Meister er blevet valgt ind i bestyrelsen for Cibicom Services A/S. Martin Bo Hjort Løbel og Søren Fæster er samtidig udtrådt af bestyrelsen.
 • I Dansk Avistryk A/S har Flemming Heding Pedersen overtaget direktørposten efter Sven Togsverd. Den afgående direktør er desuden udtrådt som medlem af bestyrelsen, hvor Allan Piper har overtaget pladsen.
 • Annette Otto er indtrådt som nyt medlem af bestyrelsen for Enemærke & Petersen A/S.
 • I Forca A/Ser Søren Østergaard er indtrådt som ny direktør efter Peter Falkenham. Den afgående direktør er gået fra alment medlem af bestyrelsen til formand for bestyrelsen. Den afgående formand, Karsten Kjellerup Kjeldsen, forbliver medlem af bestyrelsen som næstformand.
 • Giggler ApS er blevet stiftet. Nikolaj Thune Jacobsen har sat sig i direktørstolen og er indtrådt som medlem af bestyrelsen. Bo Amdal Andersen og Dennis Lukowski Andersen er også indtrådt i den nydannede bestyrelse.
 • I Ingholt Consult ApS er en bestyrelse blevet dannet. Direktør Hans Strøyberg er, sammen med Anders Christian Aagaard, Jesper Rasmussen, Nidzara Fazlic og Rasmus Toppel Andersen, indtrådt som medlemmer.
 • Mai-Britt Rasmussen har overtaget Kjersti Krokmogen Lunds plads i bestyrelsen for Kvinder I Bestyrelser Danmark ApS.
 • Jørgen Lindemann er indtrådt i bestyrelsen for Miinto A/S. Her har han overtaget formandsposten efter Regina Møller Andersen, som er udtrådt af bestyrelsen.
 • Nuutoqaq Invest ApS er blevet stiftet. Kuno Søren Hannibal Fencker er indtrådt som direktør og en bestyrelse er blevet dannet med Einar Bjarni Siguffisson, Gauti Thormodsson og Kristian Einar Kristjånsson som medlemmer.
 • I Q8 Danmark A/S er Göran Mikael Bergström udtrådt som medlem af direktionen. Samtidig er Lena Margareta Ekberg Larsson blevet valgt ind i bestyrelsen, og Barbro Magdalena Rodell Andersson udtrådt som medlem.
 • Jonas Mats Olsson er indtrådt som nyt medlem af bestyrelsen for Skagerak Denmark A/S.
 • Erwin Kronborg Tøt har overtaget Jacob Risgaard Eriksens plads i bestyrelsen for Turf Tank USA ApS.
 • Leif Nørgaard er blevet valgt ind i bestyrelsen for myselfie aps. Her har han overtaget formandsposten efter Jesper Buch, som er udtrådt af bestyrelsen.
Nyt datahus ser dagens lys
17 Feb. 2021 af Line Høg Utoft

Nu er tiden kommet til at vi kan annoncere et: ”Breaking News”, som på ingen måde kan relateres til et smittetal. Midt i en pandemitid kan vi annoncere en fusion med IDQ, en virksomhed vi i flere år har samarbejdet med, en virksomhed der er en af de absolut førende spillere i arbejdet med kundedata og datakvalitet. Således står vi nu sammen på et fundament af data, som er unikt i sin styrke for såvel erhvervs- som persondata.
Sammenlægningen mellem BiQ og IDQ rummer en klar ambition om at udnytte den forenede braintrust til at skabe flere innovative produkter indenfor kundedata, proces optimering, compliance og ”fraud prediction”.
Vi glæder os til, hen over de kommende måneder, at lande i vores nye setup, hvor vi vil flytte sammen i BiQ-domicilet på Toldbodgade. Og der vil i hvedebrødsdagene blive arbejdet hårdt på at få os samlet i én stærk dataforening, med visioner og værdier, som sætter barren endnu højere for, hvor langt vi kan hjælpe vores kunder og samarbejdspartnere med vore data og kompetencer.
Vi håber I vil tage rigtig godt imod vores nye konstellation, og vi glæder os til at møde jer igen, og fortælle hvordan fusionen konkret kan hjælpe jer.

Herunder er pressemeddelelsen der nu udsendes til alle kunder, partnere og forskellige medier:


Nyt datahus ser dagens lys.
Når to af databranchens grand old ladies slår sig sammen, så sker det med en klar ambition om at udnytte den forenede braintrust til at skabe flere innovative kundeløsninger og produkter indenfor kundedata, compliance og afdækning af svindel.

Både BiQ og IDQ har i mange år beskæftiget sig med dataløsninger til beslutningsstøtte og procesoptimering, og har på den baggrund oparbejdet et unikt kendskab til henholdsvis person- og erhvervsdata. Derfor har en fusion, hvor der udnyttes synergier og skabes nye banebrydende løsninger, været helt oplagt.

”De skærpede regler og krav fra Finanstilsynet har bl.a. medført et behov for innovative dataløsninger af høj kvalitet, og ved at forene de to virksomheders datamuskler, opstår der en ny virksomhed hvor de kombinerede teams vil være de stærkeste på markedet med stor indsigt i kundernes udfordringer og behov”, siger Henrik Saustrup, administrerende direktør for den nye fusionerede virksomhed.

Han forsætter: ”Vi har i en længere årrække samarbejdet de to virksomheder imellem, og har fundet et værdifællesskab, som nu skal danne rammerne for hvordan vi vil gå i markedet med endnu mere styrke end hvad vi har mønstret hver for sig. Sammen vil vi, med vores kunder, nu søge at udnytte de forenede kræfter til at udvikle effektive løsninger til datadrevne virksomheder, såvel som til AI og ML afdelinger i danske virksomheder, hvor man i meget høj grad efterspørger flere typer af dataindsigter i kampen mod økonomisk kriminalitet og svindel.”

Såvel IDQ som BiQ betjener i dag nogle af Danmarks største aktører indenfor finans, forsyning, energi, ejendomme, og forsikring og begge har udviklet værktøjer, som optimerer kundernes interne arbejdsprocesser i forbindelse med kundehåndtering og kvalitetssikring af kundedata.

”Jeg er overbevist om at vi nu vil kunne sætte endnu mere tryk på de løsninger vi har i støbeskeen omkring kundedata, anti fraud, ODD, KYC og AML, og det er jeg sikker på vore kunder vil sætte stor pris på, for de har i den grad efterspurgt, nye innovative løsninger, som kan bidrage til at optrævle svindel og fjerne de manuelle opgaver i forbindelse med compliance.” Siger Rasmus Rask, nuværende direktør i BiQ, som i det nye selskab skal stå for intern forretningsudvikling, og agere sparringspartner på større kundeløsninger.

Alt i alt kommer den nye virksomhed til at beskæftige ca. 40 medarbejdere og hovedkontoret vil være at finde på Toldbodgade i København.

De to virksomheder har begge i 2020 haft vækst i såvel omsætning som antal medarbejdere, viser de netop afleverede regnskaber. Regnskaberne danner grundlaget for fusionen, der forventes endeligt afsluttet inden udgangen af februar 2021.

Kontakt:
Rasmus Philip Rask, direktør i BiQ, tlf. 28145812
Henrik Saustrup, direktør i IDQ, tlf. 26301010


image

Månedsupdate, navnenyheder, januar 2021
02 Feb. 2021 af Line Høg Utoft

Så er den første måned af 2021 gået, og vi har igen samlet et lille udpluk af ændringer i direktioner og bestyrelser den forgangne måned.
Som altid, er der meget mere at finde i BiQ.

 • René Aastrand er indtrådt som ny direktør forA.C. Stilladser A/S. Han har overtaget posten efter Bjarne Mandrup Olsen. Den afgående direktør og Kewin Dahlgren Hansen er begge indtrådt i bestyrelsen, hvor Anne Nielsen er udtrådt som medlem.
 • Carsten Friis har overtaget Lars Mehlums plads i bestyrelsen for Boform A/S.
 • Justin Malcolm Brian Cochrane er indtrådt som nyt medlem af bestyrelsen for Clear Channel Danmark A/S. Han har overtaget pladsen efter Michael Peter Saunter.
 • Dansk Stillads Service A/S har stiftet Aalborg Stilladser A/S. Johnnie Lønbirk og Kim Arne Understed Johansen er indtrådt direktionen og en bestyrelse er blevet dannet, hvor Frederik Harries, Johnnie Lønbirk, Søren Born Frost, Thomas Lønbirk og Troels Kasper Byberg er indtrådt som medlemmer.
 • I Duravit Denmark A/S har Christian Hoffmann overtaget Albrecht von der Groebens plads i bestyrelsen.
 • Peter Bjørn Poulsen er blevet valgt ind i bestyrelsen for Fonden Kadetten. Bror Ronny Paul Iversen er udtrådt af bestyrelsen.
 • I Health.Dk ApS er Simon Frier Yeung indtrådt som ny direktør. Han har overtaget posten efter Anna Lise Frier Ruge.
 • Peter Jølck er indtrådt som nyt medlem af bestyrelsen for Insight Cosmetics Group A/S.
 • Torbjørn Mandahl Pedersen har overtaget direktørposten for Kortcenter.Dk A/S efter Vagn Gade Hyldgaard. Samtidig er en ny bestyrelse blevet dannet. Anders Nygaard Møller, Kenneth Norre og Morten Korsgård Ørtved er indtrådt som medlemmer og Allan Hedegård Andersen, Tage Landgrebe-Nielsen og Vagn Gade Hyldgaard er udtrådt.
 • I Medtronic Danmark A/S har Birgitte Galuzick Broe sat sig i direktørstolen efter Mette-Marie Sonne Harild. Wilhelmus Johannes Maria van Zuilen har samtisig overtaget den afgående direktørs plads i bestyrelsen.
 • Henrik Krarup Leth har via HKL Holding, Gerning ApS stiftet Natursmykker ApS. Han har selv sat sig i direktørstolen og er indtrådt som medlem af den nydannede bestyrelse.
 • Sisimiut Taxa ApS har fået ny direktør. Johan Jokum Nathan Hansen Berthelsen har overtaget efter Kirsten Helene Henriette Apelone Hagstrøm Jensen. Samtidig har Kristian Lauritz Ananias Larsen overtaget Steen Gordon Jensens plads i bestyrelsen.
 • Yassin Achiban er indtrådt i direktionen for StoryHunt ApS. Samtidig er en bestyrelse blevet dannet. Allan Sønderskov Darre, Mathias Holm Mølgaard og Søren Jørgensen er indtrådt som medlemmer.
 • Alice Monberg er ny direktør for Viborg HK ApS. Hun har overtaget posten efter Jørgen Hansen.
Månedsupdate, navnenyheder, december 2020
04 Jan. 2021 af Line Høg Utoft

Godt nytår! Vi håber, at alle er kommet godt ind i det nye år. Selvom det har været jul og nytår, er der fortsat sket mange ændringer i direktioner og bestyrelser rundt om i landet i december måned.
Som altid, kan du finde meget mere i BiQ og finde et lille udpluk her:

 • I A.L. Entreprise A/S er Helle Lund Kristiansen og Jesper Brun Ladegaard indtrådt i bestyrelsen. Helle Lund Kristiansen har overtaget posten som formand efter Lene Lolk, der sammen med Sidse Lærke Lolk er udtrådt af bestyrelsen.
 • Henning Kruse Andersen er blevet valgt ind i bestyrelsen for Aura A/S, hvor han har overtaget formandsposten efter Allan Werk. Den afgående formand og Lars Lægaard Broni er begge udtrådt som medlemmer.
 • Flemming Jakobsen er indtrådt som nyt medlem af bestyrelsen for Brøndums Hotel A/S.
 • Helle Delfs Thomassen er ny direktør for Cinemaxx Danmark A/S. Hun har overtaget posten efter Kim Brochdorf. Samtidig er Toby William Bradon indtrådt i bestyrelsen som ny formand efter Kevin Richard Styles, der er udtrådt som medlem.
 • I Dunlop Hiflex A/S er Magnus Andersson indtrådt som ny direktør og medlem af bestyrelsen. Begge poster har han overtaget efter Lionel Marc Montaldot.
 • Charlotte Larsen er blevet valgt ind i bestyrelsen for Ejendomsfonden REGAN Vest. Her har hun overtaget formandsposten efter Claus Holm, som er udtrådt af bestyrelsen.
 • I Fyrsten ApSer Carsten Bjerg-Petersen indtrådt som ny direktør efter Bettina Egerland. Samtidig er en bestyrelse blevet dannet, hvor Alexander Høgh Eriksen er indtrådt som medlem.
 • Torben Haaning har overtaget direktørposten efter Christen Alfred Haaning for Haaning Automobiler A/S. Den afgående direktør er samtidig udtrådt som medlem af bestyrelsen, og Christian Haaning og Ida Kirstine Larsen er indtrådt.
 • Direktionsmedlem Allan Møller er indtrådt som nyt medlem af bestyrelsen for Jysk Elteknik A/S. Samtidig er Jan Martin Christensen overgået fra alment medlem af bestyrelsen til formand. Den afgående formand, Bent Anker Villumsen er, sammen med Troels Mark Overgaard, udtrådt som medlemmer af bestyrelsen.
 • Lampas A/S er blevet stiftet. Søren Lauritsen har sat sig i direktørstolen og er indtrådt som medlem af den nydannede bestyrelse. Gynther Kohls og Henrik Andersen er også indtrådt i bestyrelsen.
 • Lone Birgit Boysen har stiftet MorfarFixer ApS. Vagn Tage Jensen er indtrådt som direktør og Lone Birgit Boysen er indtrådt som medlem af bestyrelsen.
 • I Orkla Foods Danmark A/S er Merete Nielsen indtrådt som nyt medlem af bestyrelsen.
 • Mads Richard Aggerholm Pedersen er ny direktør for Royal Casinobar A/S. Han har overtaget efter Jens Richard Pedersen. Den nye direktør er også indtrådt i bestyrelsen, hvor Claus Hedegaard Eriksen samtidig er indtrådt som ny formand. Den afgående direktør og den afgående formand, Mads Richard Aggerholm Pedersen, er begge udtrådt af bestyrelsen.
 • I SkilteCentret A/S er en bestyrelse blevet dannet. Kristian Thorsen, Niels-Ole Pedersen og direktionsmedlem Ole Jesper Thorsen er alle indtrådt som medlemmer.
 • Majken Cathrine Brouer har overtaget Dorthe Johnsen Brouers plads i bestyrelsen for Tømrerfirmaet Thorkil Brouer A/S.
 • Henrik Steenstrup er blevet valgt ind i bestyrelsen for Ørestad Down Town P/S. Han har overtaget Michael Soetmanns plads.
Julehilsen fra BiQ
21 Dec. 2020 af Line Høg Utoft

Vi må unægteligt sige, at dette år for alvor kom til at stå i pandemiens tegn. Det blev en krise, som vi nu alle følger dag for dag. Dette har betydet store konsekvenser for vores samfund, men også for vores erhvervsliv.
Men trods disse tider ser vi stadig et dansk erhvervsliv med kræfter, der tror på en bedre fremtid med mulighed for at skabe værdi og fremgang.
BiQ ønsker at være med til at skabe mere værdi og bidrage til fremgangen i vores samfund – og det gør vi ved at hjælpe vores kunder med hurtig og effektiv tilgang til forretningskritiske informationer.
BiQ har i år haft travlt med at vokse, og i efteråret flyttede vi ind i vores nye kontor på Toldbodgade. Vores nye omgivelser har været med til at give plads til nye kollegaer og nye idéer. Vi har blandt andet udviklet en helt ny dataanalyseafdeling, nye features til vores platforme, og nye produkter.
Vi ser frem til 2021, hvor COVID-19 forhåbentlig ikke er en lige så stor forhindring, og hvor vi fortsat i BiQ vil arbejde hårdt for at skabe en endnu større værdi for vores kunder.
Vi ønsker alle vores kunder, vores samarbejdspartnere og alle jer, som følger os, en glædelig jul og et godt nytår!


image

Månedsupdate, navnenyheder, november 2020
01 Dec. 2020 af Line Høg Utoft

Vi er gået ind i årets sidste måned, og det betyder naturligvis endnu et lille kig ind i nogle af de mange ændringer, der har fundet sted i direktioner og bestyrelser i dansk erhvervsliv i den forgangne måned.

 • I A.Vogel Danmark A/S er Andreas Suter indtrådt i bestyrelsen som ny bestyrelsesformand. Den afgående formand, Peter Gmünder, er udtrådt af bestyrelsen.
 • Jensmartin Bendi Frandsen har overtaget Signe Thustrup Kreiners plads i bestyrelsen for Al Finans A/S.
 • Frederik Christian Lytzen er indtrådt som nyt medlem af bestyrelsen for Baltic Coaster Chartering ApS.
 • Creuna Danmark A/S har fået ny bestyrelse. Fredrik Ekerhovd, Jim Arlyng Nielsen og Kenneth Gvein er indtrådt som medlemmer, og Torstein Harildstad, Tove-Grete Valø Solheim, Roar Nissen og Birgitte Feginn Angelil er udtrådt.
 • EI Group A/S er blevet stiftet. Jonas Dørken er indtrådt som direktør og en bestyrelse er blevet dannet med direktøren, Christopher Stensbjerg og Lars Søgaard som medlemmer.
 • Brian Mørch Svendsen er blevet valgt ind i bestyrelsen for Frisørland.Dk A/S. Han har overtaget pladsen efter Jesper Veedfald Svingel.
 • Niels Eriksen er indtrådt som nyt medlem af bestyrelsen for Hofor A/S.
 • I K-Rens A/S har eksisterende bestyrelsesmedlem, Anja Virenfeldt, overtaget formandsposten efter Martin Hjerrild Kold, som er udtrådt af bestyrelsen. Samtidig er Berit Johnsen McLeod og Niels Kim Virenfeldt blevet valgt ind i bestyrelsen.
 • Lumesse A/S har fået ny bestyrelse. Adam Jeremy Weiss, Brandon Duane Ulrich og Vincent Belliveau er indtrådt som medlemmer, og Eric John Graham, Michael Gill Stewart og Shanna Jane Helen Laughton er udtrådt.
 • Martin Rokkjær Simonsen har overtaget direktørposten for Moorland Village ApS efter Lasse Norborg Simonsen. Samtidig er en bestyrelse blevet dannet. Den nytiltrådte- og den afgående direktør er, sammen med Louise Rokkjær Simonsen og Inge Kortbæk Rokkjær, indtrådt som medlemmer.
 • Berit Aabeling er blevet valgt ind i bestyrelsen for Proforma A/S. Charlotte Juhl Christensen er udtrådt som medlem.
 • I Scandi Byg A/S er Christian Halken indtrådt som ny direktør efter Jesper Francois Hoffmann. Heidi Paninguak Jelonek er indtrådt som nyt medlem af bestyrelsen.
 • Jim Søgaard er gået fra almindeligt medlem af bestyrelse til bestyrelsesformand for Søgaard Group A/S. Den afgående formand, Mogens Hønnerup Nielsen, er udtrådt af bestyrelsen.
 • Henrik Enevoldsen er blevet valgt ind i bestyrelsen for Vojens Køleteknik A/S. Han har overtaget pladsen efter Christian Alfred Petersen.
 • I Økomatch A/S er en bestyrelse blevet dannet. Direktør Bodil Ørgård Retbøll er, sammen med Frank Retbøll og Philip Munksgaard, indtrådt som medlemmer.
Vi er stolte af resultatet af vores NPS og brugerundersøgelse 2020
19 Nov. 2020 af Line Høg Utoft

Vi har for nyligt udsendt en brugerundersøgelse inklusiv NPS-spørgsmål til et udvalg af vores brugere - Tak til alle jer, der har taget jer tid til at besvare undersøgelsen.

For det første, er vi superstolte af en flot NPS-score på hele 46.
Vi vil også meget gerne takke alle jer, som er kommet med kommentarer og forslag. Det er alt sammen ting, som vi vil tage med i vores videreudvikling af BiQ-platformen.
Vi er også rigtig glade for se, hvordan BiQ-platformens stabilitet, hastighed og relevans af data er fremhævet af besvarelserne.
Vi arbejder hele tiden på at øge kvaliteten yderligere af både datarelevans i BiQ, samt platformens performance og brugeroplevelse.


image

BiQ bliver 20 år i dag
16 Nov. 2020 af Line Høg Utoft

image


I anledning af BiQs 20 års jubilæum tænker vores direktør og stifter, Rasmus Rask, tilbage på de sidste to årtier og hvad fremtiden bringer.


Et nyt årti starter


For 20 år siden stiftede jeg BiQ da jeg var så heldig at en investeringsforening under Spar Nord og Jacob Thomsen troede på tanken om at lave det første komplette online opslagsværktøj omkring det danske erhvervsliv. Hvis nogen overhovedet kan huske det, så kunne men ellers få tilsendt en CD ROM med en statisk database, eller man kunne tage ind på Erhvervsstyrelsen og se på deres data lokalt. Heldigvis har meget ændret sig siden, BiQ har nu passeret 20 ansatte og er blevet et værktøj der dagligt benyttes af mange tusind brugere.

I udgangspunktet var det planen at vi med venture finansiering og en hurtig international ekspansion skulle vokse til en global database med afdelinger i alle større lande på kloden og en milliard omsætning! (Jeg har lige læst den første forretningsplan igennem, man kan roligt sige den var aggressiv). I stedet brast dotcom boblen og BiQ’s historie har indtil videre udfoldet sig helt anderledes end vi først havde planlagt. Med hjælp fra fantastiske medarbejdere har vi rykket grænserne for hvad man kunne med erhvervsdata og skabt en virksomhed jeg er stolt af at være en del af.

Vi har kunder der har været med fra starten og mange af dem har været med til at drive os fremad med sparring og ønsker. I de helt tidlige år var det bl.a. Otto Andersen, Anette Bjarkmann, Jesper Larsen, Søren Lund, Peter Grøndahl, Steen Rosenbak og en lang række personer i Skat, BechBruun og Danske Bank (I ved hvem I er, jeg vil ikke nævne jer alle, men I skal have tak).

Vores rejse er heldigvis ikke slut og vi vil de næste 20 år intensivere vores kamp mod svindel, hvidvask og konkursryttere, mens vi på den anden side leverer det kvalitetssikrede datagrundlag der understøtter dansk erhvervslivs handel og fjerner manuelle tidskrævende processer i både banker, offentlige styrelser/ enheder, advokat- og revisionshuse mm. Vi har med alderen taget på i styrke og vi har nu de resurser og den agilitet der kræves for at indgå i partnerskaber med vores kunder. Det gør at vi i fællesskab løser forretningskritiske udfordringer med data i andre applikationer end onlinedelen af BiQ, vi leverer infrastruktur.

20’erne bliver fantastiske.

En genial database, som er gået hen og blevet uundværlig i et job som mit.

Esben Høstager, CEO
Høstager Solo