Helt præcist den 15. november 2000 ser BiQ ApS dagens lys og selskabet stiftes med kapital fra bl.a. ventureselskabet Prey4 A/S. På samme tidspunkt bliver Netgroup Holding ApS medejere af BiQ.

Den 1. august 2002 går BiQ online som det første webbaserede værktøj dagligt opdaterede data fra Erhvervsstyrelsen og bliver hurtigt leverandør til bl.a. Politiken på denne baggrund. BiQ lancerer samtidig en helt unik netværkskortlægning på personer i databasen.

I 2003 kortlægges alle VL-grupper, der giver et endnu bedre overblik over en given persons netværk i dansk erhvervsliv.

Gennem årene vokser BiQ eksplosivt og kåres flere gange til Gazelle af Børsen og hele tiden udvikles online-løsningen så flere og flere informationer kædes sammen i databasen. Med årene integreres Statstidende i løsningen sammen med bl.a. økonomiske nøgletal og ejerforhold.

I 2011 bliver BiQ distributør af ejendomsdata fra OIS og kan nu kortlægge pantebrevskarrusellerne, vise ejendomsmarkedet i geografisk opdelte områder, og i kombinationen med BiQs selskabsoplysninger give mulighed for indsigt i koncerners ejendomsbesiddelser.

I 2013 investeres i selskabet Mapicture ApS, der er specialister i datavisualisering. Dermed forenes BiQ’s styrker på CVR og OIS-data med Mapictures stærke specialer inden for kortteknologi, CPR data og statistiske databanker.

I 2015 startes selskabet Kreditregistret A/S, der er en virksomhed, der giver kreditgivere adgang til oplysninger om privatpersoner og virksomheders gæld. På samme tidspunkt flytter BiQ til nye lokaler på Niels Juels Gade 5 med direkte udsigt til Nationalbanken.