Søg nemt og hurtigt i BiQ:
overvaagning

Overvåg nøglepersoner og nøgleselskaber

BiQ giver dig mulighed for at overvåge ændringer  i dansk erhvervsliv. Du kan overvåge  personer, firmaer, adresser, ejendomme og information fra Statstidende. Starter din konkurrent et nyt firma? Eller er din kundes selskab kommet under tvangsopløsning? Har dine samarbejdspartnere afleveret årsregnskab? Og er personerne i dit netværk indtrådt i nye bestyrelser eller direktioner?

BiQ’s automatiske overvågningsfunktion sender dig en mail, hvis der sker ændringer, der har din interesse. Vi opdaterer tusindvis af personer og firmaer dagligt  og på denne baggrund udsender vi hver time flere hundrede mails til abonnenter, der har behov for den seneste information så hurtigt som muligt. De mest gængse eksempler er:

  • Ændringer i stamdata (fx navn, adresse, tegningsregler)
  • Fusioner mellem selskaber
  • Ny-stiftelser af selskaber
  • Opløsninger af selskaber
  • Ændringer i bestyrelse eller direktion
  • Offentliggørelse af regnskaber
  • Konkursdekreter
  • Solgte ejendomme
  • Nedlagte ejendomme
  • Nye ejendomsvurderinger

Meddelelser fra Statstidende

BiQ har som en af de få dataleverandører lavet en komplet integration mellem data fra Statstidende og data fra CVR. Dagligt modtager vi data fra Statstidende så det i BiQ er muligt at overvåge konkursdekreter, fordringsprøvelser mm. på selskaber. Aftalen er indgået for at give vores kunder et forspring ift. oplysninger om konkurser i CVR-registret, der ofte publiceres senere end i Statstidende. Vores kunder vil ligeledes opnå den fordel at kunne indhente informationer om personligt ejede selskaber og andre ikke regnskabspligtige selskaber, der ikke er en del af de data vi modtager fra CVR.

Statstidendemeddelelserne publiceres på den offentlige del af BiQ i et arkiv der går et år tilbage. Her vil det være muligt at få overblik over en given uges begivenheder i de danske skifteretter med information om hvilke advokater der udpeges som kuratorer, hvilke retsinstanser der afsiger dekreterne mm.

Få et uforpligtende prøveabonnement

Prøv BiQ Gratis

Eller læs mere om vores produkter her...

Vil du vide mere om BiQ og vores produkter?

Feltet skal udfyldes
Feltet skal udfyldes
Ugyldigt telefonnummer
Ugyldig email-adresse
Skriv venligst et par ord
Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?
Du kan læse om hvordan vi behandler dine personoplysninger her

Tak for din interesse.

Vi kontakter dig hurtigst muligt!

I flere tilfælde har BiQ været afgørende for de beslutninger vi har truffet.

Peter Thorlund Haahr, partner
Via Venture Partners A/S