Søg nemt og hurtigt i BiQ:
keyfigures

Se selskabers finansielle nøgletal

Få et hurtigt indblik i et givent selskabs økonomiske situation og dan dig et bedre beslutningsgrundlag. BiQ viser de økonomiske resultater af udvalgte nøgletal på alle regnskabspligtige selskaber. Du får:

  1. Et ensartet overblik over selskabers seneste regnskabstal.
  2. Overblik over den økonomiske udvikling i et givent selskab
  3. Bedre beslutningsgrundlag i forhold til dine potentielle og eksisterende forretningspartnere.

Vi giver dig de vigtigste regnskabstal på de regnskabspligtige selskaber, blandt andet: Omsætning, Bruttofortjeneste, Resultat før skat, Nettoresultat, Egenkapital, Langfristet gæld, Kortfristet gæld, Balancesum og meget mere. Derudover en række beregnede nøgletal, som: egenkapitalens forrentning, overskudsgrad, soliditetsgrad og bruttomargin.

Vi udvider løbende med flere tal.

Find selskaber med revisoranmærkninger

Spar den tid du tidligere brugte på at læse regnskaberne. På selskabernes profil kan du, finde  revisoranmærkninger og regnskabsnoter. Se om der er taget forbehold, og hvad der er taget forbehold for.

Eksempler på anmærkninger og regnskabsnoter: fortsat drift, ulovlige aktionærlån, tabt egenkapital, fravalgt revisor, leasingforpligtelser m.m.

BiQ sparer mig for en masse tid, for hvor skulle jeg ellers kunne se informationer om folks netværk og følge med i hvad der sker i alle mulige forskellige selskaber på en gang?

Anette Bjarkmann, administrations- og udviklingschef
BDO ScanRevision