Søg nemt og hurtigt i BiQ:
ejerforhold

Få overblik over selskabers ejerskab

Når et selskab afleverer årsregnskab, skal selskabet oplyse, hvem der ejer selskabet til CVR-registeret. Vi indhenter dagligt nye oplysninger og ændringer og viser dermed de indberettede legale og reelle ejere. Ud over at vise, hvem selskaber indberetter som legale ejere og reelle ejere, så viser vi også de ultimative ejere. Ultimative ejere er en beregning BiQ tilføjer, blandt andet for selskaber, der ikke selv har indberettet de reelle ejere. På den måde fås et mere komplet billede af ejerforholdene omkring et selskab.

Generelt set identificerer vi både personer og danske eller udenlandske selskaber som ejere, og vi identificerer dem naturligvis unikt. Det giver mulighed for at se, hvem der ejer selskabet, og dermed et unikt indblik i koncernstrukturerne.

Interaktivt koncerndiagram (ejerskabsgraf)

Tidligere har du skulle se alle regnskaber fra en koncern igennem for at danne sig det overblik, du nu kan få med et enkelt klik.

Vi viser både ejerne og datterselskaberne til et givent selskab i et interaktivt koncerndiagram. Koncerndiagrammet optegnes med visning af ejerandele, og vi giver mulighed for at navigere videre rundt via klik på de enkelte selskaber og personer.

I forhold til de konkrete arbejdsopgaver pålagt af hvidvaskningsdirektivet og generelt i forbindelse med habilitetsundersøgelser giver vi dermed mulighed for at finde de ultimative ejere af en given virksomhed. Formålet er at lette dokumentationen i forhold til opfyldelse af intern og ekstern compliance.

Få et uforpligtende prøveabonnement

Prøv BiQ Gratis

Eller læs mere om vores produkter her...

Vil du vide mere om BiQ og vores produkter?

Feltet skal udfyldes
Feltet skal udfyldes
Ugyldigt telefonnummer
Ugyldig email-adresse
Skriv venligst et par ord
Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?
Du kan læse om hvordan vi behandler dine personoplysninger her

Tak for din interesse.

Vi kontakter dig hurtigst muligt!

BiQ har de bedste personoplysninger og er derfor min foretrukne database, når jeg skal bruge oplysninger om personer tilknyttet et firma.

Tine Bojsen-Møller, bibliotekar
Advokatfirmaet Plesner