Søg nemt og hurtigt i BiQ:
ejendomme

Få adgang til ejendomsdata

Ejendomsdata er en tilføjelse i BiQ-databasen, hvor oplysninger om ejendomme og adresser kombineres med BiQ’s oplysninger om danske selskaber. Oplysningerne stammer fra og med 2. kvartal 2020 fra den offentlige tjeneste, Datafordeleren (tidligere OIS), der er en fælles indgang til oplysninger om alle ejendomme og adresser i Danmark.

Vores ejendomsdata opdateres løbende, og vi har nu oplysninger om over 2,4 mio. adresser, hvor man blandt andet kan hente informationer om matrikelnummer, arealer, formål, ejer, vurderingsoplysninger mm. Vi har mere end 10 års historik på oplysninger om ejendomshandler - uanset om det er privat, erhverv eller offentlige ejendomme.

Med disse oplysninger kan man nu identificere porteføljer af ejendomme ejet af et konkret selskab, samt kontrollere om en adresse må bruges til erhvervsudlejning, og hvem der i givet fald ejer den.

På baggrund af de videredistributionsregler BiQ er underlagt fra Erhvervs og Byggestyrelsen, er det ikke tilladt at vise alle ejendomme ejet af en enkelt person, men slår du op på en konkret ejendom er det naturligvis muligt at se oplysningerne om ejeren, også hvis det er en person.

Få et uforpligtende prøveabonnement

Prøv BiQ Gratis

Eller læs mere om vores produkter her...

Vil du vide mere om BiQ og vores produkter?

Feltet skal udfyldes
Feltet skal udfyldes
Ugyldigt telefonnummer
Ugyldig email-adresse
Skriv venligst et par ord
Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?
Du kan læse om hvordan vi behandler dine personoplysninger her

Tak for din interesse.

Vi kontakter dig hurtigst muligt!

I flere tilfælde har BiQ været afgørende for de beslutninger vi har truffet.

Peter Thorlund Haahr, partner
Via Venture Partners A/S