Søg nemt og hurtigt i BiQ:

Funktioner

Know Your Customer (KYC)

Kend din kunde er et nøglebegreb i den finansielle sektor og handler om at dokumentere hvem der er den faktiske kunde. Ofte vil den reelle kunde være en ejer af et selskab og ikke den bogholder eller finansdirektør der opretter et kundeforhold. For at hindre finansiering af terrorisme eller hvidvask skal banker, advokater eller revisionsfirmaer dokumentere deres kunders identitet.

I BiQ identificerer vi både personer, danske og udenlandske selskaber som ejere og vi identificerer dem naturligvis unikt. Det giver mulighed for at se hvilke personer der ejer hvilke selskaber og det giver et unikt indblik i koncernstrukturer.

Tidligere har det taget timer at se alle regnskaber fra en koncern igennem for at danne sig det overblik. I BiQ databasen kan du få dette overblik med et enkelt klik. Vi viser både ejerne og datterselskaberne til et givent selskab med visning af ejerandele og med en mulighed for at navigere videre rundt ved at klikke på de enkelte selskaber og personer.

I forhold til konkrete arbejdsopgaver pålagt af hvidvaskningsdirektivet vil det her være muligt at finde de ultimative ejere af en given virksomhed, hvilket letter dokumentationen.

Overvågning

BiQ giver mulighed for at overvåge ændringer i det danske erhvervsliv. Starter din konkurrent et nyt firma? Er din kundes selskab kommet under tvangsopløsning? Har dine samarbejdspartnere afleveret årsregnskab? Er personerne i dit netværk indtrådt i nye bestyrelser eller direktioner? Har ejendommen skiftet ejere?

Det er muligt at overvåge både de officielle kilder som Virk, OIS og Statstidende, men også alle de ekstra data vi registrerer fra selskabers hjemmeside og offentlige organisationers ledelse.

Søgning

BiQ har tilknyttet en række søge funktionaliteter til alle vores data. Simple søgninger på personnavn, cvr numre eller selskabsnavne tager højde for historiske data. Dermed kan man finde personer der skifter navn eller selskaber der ændrer status selv om man ikke kender det nye navn.

Vores avancerede søgninger giver  mulighed for at segmentere på forskellige kriterier og dernæst eksportere data til Excel.  Kriterierne er bl.a. regnskabstal, væksttal, geografi, kommune, brancher, revisoranmærkninger, bankforbindelse og selskabsformer. Mulighederne for at finde virksomheder, ejendomme eller personer er derfor omfattende.

Kvalitetskontrol

Datavask
En lang række systemer indeholder ofte forældede data og opdateres alt for sjældent. I BiQ kan man vaske datasæt vha. cvr numre og således opdatere egne systemer med friske data. Vi hjælper også kunder med specielle udtræk til analyser og giver gerne et gratis råd med på vejen.

Prøv også vores mobil apps

BiQ har de bedste personoplysninger og er derfor min foretrukne database, når jeg skal bruge oplysninger om personer tilknyttet et firma.

Tine Bojsen-Møller, bibliotekar
Advokatfirmaet Plesner