Søg nemt og hurtigt i BiQ:
Virksomhed

DRIFTSFONDEN FJORD- OG BÆLTCENTRETI KERTEMINDE

CVR: 18539802, direktør: Mette Thybo
CVR
18539802
Selskabsstatus
Normal
Navn
DRIFTSFONDEN FJORD- OG BÆLTCENTRETI KERTEMINDE
Addresse
Margrethes Plads 1
5300 Kerteminde
Danmark
Stiftelsesdato
16 Okt. 1999
Seneste offentliggjorte regnskab
16 Maj. 2019
Selskabskapital
kr. 300.000,00
Tegningsregler
Fonden tegnes af bestyrelsesformanden og 2 bestyrelsesmedlemmer i forening - eller af 4 bestyrelsesmedlemmer i forening - eller af formanden og direktøren i forening.
Formål
Fondens formål er at tilvejebringe - samt formidle - viden og oplevelser om: BÆLTHAVETS NATUR, MILJØ OG HISTORIE, herunder bl.a.: 1. bælthavets afgørende betydning for landets udvikling og historie, 2. bælthavets fiske-, dyre- og planteliv, 3. bælthavets fysik, strøm, tidevand og vejrforhold, 4. menneskets samspil med bælthavets natur, herunder bl.a. fiskeri, fangst, sejlads, transport, friluftsliv og miljøforhold, 5. den aktuelle forskning i hav- og fjordmiljø, samt om handlingsplaner i forbindelse hermed, 6. Kerteminde`s indplacering i dette system. Fonden virker for sit formål ved at drive udstillings- og formidlingsvirksomhed i et bygningskompleks, kaldet "Fjord- og Bæltcentret i Kerteminde", placeret på Kerteminde Havn. Fonden driver sin virksomhed i et forskningsmæssigt samspil med Biologisk Institut, Syddansk Universitet (BI-SDU), der er placeret i tilknytning til udstillingsbygningerne. De kulturhistoriske udstillinger arrangeres i samarbejde med Østfyns Museer, der til formålet udlåner relevante dele af sine samlinger. Miljøhandlingsplaner og aktuelle målinger belyses i samarbejde med miljømyndighederne, herunder Danmarks Miljøundersøgelser (DMU).
Antal ansatte
5-9 (pr. 2. kvartal 2018)
Relationer
Selskabet DRIFTSFONDEN FJORD- OG BÆLTCENTRETI KERTEMINDE har i alt 60 relationer du kan se med et abonnement hos BiQ
Yderligere informationer
BiQ indeholder mange flere informationer du kan se med et abonnement

BiQ sparer mig for en masse tid, for hvor skulle jeg ellers kunne se informationer om folks netværk og følge med i hvad der sker i alle mulige forskellige selskaber på en gang?

Anette Bjarkmann, administrations- og udviklingschef
BDO ScanRevision