Søg nemt og hurtigt i BiQ:

DRIFTSFONDEN FJORD- OG BÆLTCENTRETI KERTEMINDE

CVR: 18539802, direktør: Mette Thybo
CVR
18539802
Selskabsstatus
Normal
Navn
DRIFTSFONDEN FJORD- OG BÆLTCENTRETI KERTEMINDE
Addresse
Margrethes Plads 1
5300 Kerteminde
Danmark
Stiftelsesdato
16 Okt. 1999
Seneste offentliggjorte regnskab
04 Jun. 2020
Selskabskapital
kr. 300.000,00
Tegningsregler
Fonden tegnes af bestyrelsesformanden og 2 bestyrelsesmedlemmer i forening - eller af 4 bestyrelsesmedlemmer i forening - eller af formanden og direktøren i forening.
Formål
Fondens formål er at tilvejebringe - samt formidle - viden og oplevelser om: BÆLTHAVETS NATUR, MILJØ OG HISTORIE, herunder bl.a.: 1. bælthavets afgørende betydning for landets udvikling og historie, 2. bælthavets fiske-, dyre- og planteliv, 3. bælthavets fysik, strøm, tidevand og vejrforhold, 4. menneskets samspil med bælthavets natur, herunder bl.a. fiskeri, fangst, sejlads, transport, friluftsliv og miljøforhold, 5. den aktuelle forskning i hav- og fjordmiljø, samt om handlingsplaner i forbindelse hermed, 6. Kerteminde`s indplacering i dette system. Fonden virker for sit formål ved at drive udstillings- og formidlingsvirksomhed i et bygningskompleks, kaldet "Fjord- og Bæltcentret i Kerteminde", placeret på Kerteminde Havn. Fonden driver sin virksomhed i et forskningsmæssigt samspil med Biologisk Institut, Syddansk Universitet (BI-SDU), der er placeret i tilknytning til udstillingsbygningerne. De kulturhistoriske udstillinger arrangeres i samarbejde med Østfyns Museer, der til formålet udlåner relevante dele af sine samlinger. Miljøhandlingsplaner og aktuelle målinger belyses i samarbejde med miljømyndighederne, herunder Danmarks Miljøundersøgelser (DMU).
Antal ansatte
5-9 (pr. 3. kvartal 2019)
Relationer
Selskabet DRIFTSFONDEN FJORD- OG BÆLTCENTRETI KERTEMINDE har i alt 60 relationer du kan se med et abonnement hos BiQ
Yderligere informationer
BiQ indeholder mange flere informationer du kan se med et abonnement

Jeg bruger overvågningsfunktionen rigtig meget til at holde øje med virksomheder, der er ved at komme i økonomiske problemer.

Egon Petersen, fagsekretær
Dansk El-Forbund