Søg nemt og hurtigt i BiQ:

ASKOVFONDEN

CVR: 55627312, adm. dir: Helle Øbo
CVR
55627312
Selskabsstatus
Normal
Navn
ASKOVFONDEN
Addresse
Struenseegade 9, 4.
2200 København N
Danmark
Stiftelsesdato
01 Jan. 1943
Seneste offentliggjorte regnskab
16 Maj. 2019
Selskabskapital
kr. 1.000.000,00
Tegningsregler
Fonden tegnes af bestyrelsens formand i forening med den administrerende direktør, af bestyrelsens næstformand i forening med den administrerende direktør eller af hele bestyrelsen.
Formål
Fondens formål er at eje, udleje og drive institutioner og foretage sociale-, undervisnings- og sundhedsmæssige aktiviteter i fondens regi eller i samarbejde med andre offentlige eller private organisationer. Fondens overskud anvendes til på almenvelgørende og almennyttigt grundlag at støtte følgende formål: - at udøve social-, undervisnings- og sundhedsmæssig virksomhed for børn, unge, voksne og ældre medborgere med særlig vægt på familien. - at udvikle social-, undervisnings- og sundhedsmæssig faglighed og kvalitet, så det bliver bedst muligt for brugerne. - at arbejde ud fra humanistiske principper, hvor mennesket ses som et individ, der - i dialog - aktivt og kreativt deltager som samfundsborger i det danske samfund. - at deltage i humanitært arbejde på globalt plan. - at søge at fremme den sociale forståelse blandt mennesker.
Antal ansatte
100-199 (pr. 3. kvartal 2019)
Relationer
Selskabet ASKOVFONDEN har i alt 70 relationer du kan se med et abonnement hos BiQ
Yderligere informationer
BiQ indeholder mange flere informationer du kan se med et abonnement

Jeg bruger overvågningsfunktionen rigtig meget til at holde øje med virksomheder, der er ved at komme i økonomiske problemer.

Egon Petersen, fagsekretær
Dansk El-Forbund