Søg nemt og hurtigt i BiQ:

AALBORG VAND A/S

CVR: 32651828, direktør: Bo Laden
CVR
32651828
Selskabsstatus
Normal
Navn
AALBORG VAND A/S
Addresse
Sønderbro 53
9000 Aalborg
Danmark
Stiftelsesdato
02 Dec. 2009
Stiftet af
Seneste offentliggjorte regnskab
28 Maj. 2019
Selskabskapital
kr. 25.000.000,00
Tegningsregler
Selskabet tegnes af bestyrelsens formand i forening med direktøren eller et bestyrelsesmedlem eller af direktøren i forening med to bestyrelsesmedlemmer eller af den samlede bestyrelse.
Formål
Selskabets formål er at varetage vandforsyning, herunder at udføre forberedende sagsbehandling i forbindelse med myndighedsopgaver inden for de pågældende områder i det omfang, lovgivningen giver mulighed herfor. Selskabet kan herudover sælge drifts- og serviceydelser inden for området på det danske og det udenlandske marked, i det omfang lovgivningen giver mulighed herfor. Alt i overensstemmelse med Aalborg Byråds ejerstrategi. Leverancer fra selskabet skal være åben for alle inden for det forsyningsområde, som selskabet arbejder inden for. Selskabet skal sikre en forsyning af høj sundheds- og miljømæssig kvalitet, som tager hensyn til forsyningssikkerhed og naturen, samt drives på en effektiv måde, der er gennemskuelig for kunderne.
Antal ansatte
2-4 (pr. 2. kvartal 2016)
Relationer
Selskabet AALBORG VAND A/S har i alt 51 relationer du kan se med et abonnement hos BiQ
Yderligere informationer
BiQ indeholder mange flere informationer du kan se med et abonnement

BiQ sparer mig for en masse tid, for hvor skulle jeg ellers kunne se informationer om folks netværk og følge med i hvad der sker i alle mulige forskellige selskaber på en gang?

Anette Bjarkmann, administrations- og udviklingschef
BDO ScanRevision