Søg nemt og hurtigt i BiQ:

AAKIRKEBY BRUGSFORENING

CVR: 39284928, uddeler: Allan Brogaard
CVR
39284928
Selskabsstatus
Normal
Navn
AAKIRKEBY BRUGSFORENING
Addresse
Vesterbro 7C
3720 Aakirkeby
Danmark
Stiftelsesdato
05 Mar. 1902
Seneste offentliggjorte regnskab
06 Maj. 2019
Tegningsregler
Ved køb og salg samt pantsætning af fast ejendom og optagelse af lån i øvrigt, tegning af garantikapital eller afgivelse af anden sikkerhedsstillelse, tegnes foreningen af formanden og uddeleren i forening eller af en af disse i forening med 2 bestyrelsesmedlemmer. Bortset herfra tegnes foreningen af formanden eller uddeleren. Bestyrelsen kan meddele prokura.
Formål
Stk. 1 Foreningens formål er at skaffe medlemmerne de bedst mulige varer til de lavest mulige priser samt optage andre opgaver af økonomisk og almennytig art til gavn for forbrugerne. Stk. 2 Til opnåelse af dette formål skal foreningen være medlem af Fællesforeningen for Danmarks Brugsforeninger og så vidt muligt indkøbe sine varer gennem COOP Danmark A/S. Stk. 3 Foreningen kan efter bestyrelsens beslutning være medlem af andre foreninger, selskaber samt institutioner, som er af betydning for foreningens virksomhed, og kan tegne kapital i disse.
Antal ansatte
20-49 (pr. 3. kvartal 2019)
Relationer
Selskabet AAKIRKEBY BRUGSFORENING har i alt 25 relationer du kan se med et abonnement hos BiQ
Yderligere informationer
BiQ indeholder mange flere informationer du kan se med et abonnement

BiQ sparer mig for en masse tid, for hvor skulle jeg ellers kunne se informationer om folks netværk og følge med i hvad der sker i alle mulige forskellige selskaber på en gang?

Anette Bjarkmann, administrations- og udviklingschef
BDO ScanRevision