CVR
10076951
Selskabsstatus
Normal
Navn
VESTFORSYNING NET A/S
Adresse
Nupark 51
7500 Holstebro
Danmark
Andre data på adressen
Stiftelsesdato
2001-11-26
stiftere
Ikke oplyst.
Senest Offentliggjorte regnskab
2017-05-23
Selskabskapital
kr. 5.412.000,00
Revisor
PRICEWATERHOUSECOOPERS STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB
Tegningsregler
Selskabet tegnes af bestyrelsens formand eller næstformand i forening med et andet bestyrelsesmedlem eller i forening med en direktør eller af den samlede bestyrelse.
Formål
Selskabets formål er at drive netvirksomhed i henhold til bevilling efter elforsyningsloven. Selskabet kan endvidere besidde ejerandele i elproduktionsvirksomheder, transmissionsvirksomheder og andre netvirksomheder, systemansvarlige virksomheder og forsyningspligtige virksomheder, såfremt aktiviteterne udøves i selvstændige selskaber med begrænset ansvar. Selskabet kan endvidere drive vandkraftbaseret elproduktion indenfor den i medfør af elforsyningsloven fastsatte grænse.
Antal ansatte
21
Branche
351300: Distribution af elektricitet
Hvorfor ved I noget om mig? Se alt hvad BiQ indeholder
BiQ har også informationer om
Regnskaber
Ultimative ejere
Ledelse
Og meget mere

BIQ er...

Danmarks bedst opdaterede erhvervsdatabase med forretningskritiske informationer om dine kunder, konkurrenter, samarbejdspartnere, leverandører og andre dele af det danske erhvervsliv. BiQ samler trådene fra de officielle kilder:

Prøv BiQ gratis

BiQ har de bedste personoplysninger og er derfor min foretrukne database, når jeg skal bruge oplysninger om personer tilknyttet et firma.

Tine Bojsen-Møller, bibliotekar, Advokatfirmaet Plesner