CVR
59835211
Selskabsstatus
Normal
Navn
VECATA EJENDOMME A/S
Adresse
Lysholt Allé 10
7100 Vejle
Danmark
Andre data på adressen
Stiftelsesdato
1956-12-08
stiftere
Ikke oplyst.
Senest Offentliggjorte regnskab
2017-03-14
Selskabskapital
DKK 25.000.000,00
Revisor
ERNST & YOUNG Godkendt Revisionspartnerselskab
Tegningsregler
Virksomheden tegnes af den administrerende direktør i forening med Steen Bagger-Sørensen, af den administrerende direktør i forening med Claus Bagger-Sørensen, af den administrerende direktør i forening med næstformanden, af to bestyrelsesmedlemmer i forening med formanden eller af Claus Bagger-Sørensen i forening med Steen Bagger-Sørensen.
Formål
Selskabets formål er i eller uden for Danmark at drive industri og handel samt investeringsvirksomhed, herunder at erhverve og eje fast ejendom samt aktier og andre værdipapirer, samt i øvrigt at udøve eller være interesseret i anden virksomhed, der efter bestyrelsens skøn har tilknytning til det forannævnte formål.
Antal ansatte
2-4 (pr. 2. kvartal 2017)
Branche
682040: Udlejning af erhvervsejendomme
Hvorfor ved I noget om mig? Se alt hvad BiQ indeholder
BiQ har også informationer om
Regnskaber
Ultimative ejere
Ledelse
Og meget mere

BIQ er...

Danmarks bedst opdaterede erhvervsdatabase med forretningskritiske informationer om dine kunder, konkurrenter, samarbejdspartnere, leverandører og andre dele af det danske erhvervsliv. BiQ samler trådene fra de officielle kilder:

Prøv BiQ gratis

Jeg bruger overvågningsfunktionen rigtig meget til at holde øje med virksomheder, der er ved at komme i økonomiske problemer.

Egon Petersen, fagsekretær, Dansk El-Forbund