CVR
37690872
Selskabsstatus
Normal
Navn
Teglbroen P/S
Adresse
Adelgade 15
1304 København K
Danmark
Andre data på adressen
Stiftelsesdato
2016-05-13
stiftere
Teglholmen Holding P/S
Senest Offentliggjorte regnskab
2017-03-07
Selskabskapital
DKK 22.700.000,00
Revisor
KPMG P/S
Tegningsregler
Selskabet tegnes af to bestyrelsesmedlemmer i forening eller af en direktør i forening med et bestyrelsesmedlem, eller af den samlede bestyrelse.
Formål
Selskabets formål er udelukkende at erhverve og besidde (i) land, (ii) hereditære byggerettigheder og (iii) ejerskab af beboelseslejligheder, delejerskab, hereditære rettigheder til beboelsesbebyggelse, forudsat at sådanne rettigheder relaterer sig til fast ejendom beliggende i en medlemsstat af det Europæisk Økonomiske Samarbejdsområde (EØS), en medlemsstat af Organisationen for Økonomisk Samarbejde og Udvikling ( OECD) eller i Asien. Selskabet kan udøve alle aktiviteter, som er nødvendige, gavnlige eller relaterer sig til at opnå formålet.
Branche
411000: Gennemførelse af byggeprojekter
Hvorfor ved I noget om mig? Se alt hvad BiQ indeholder
BiQ har også informationer om
Regnskaber
Ultimative ejere
Ledelse
Og meget mere

BIQ er...

Danmarks bedst opdaterede erhvervsdatabase med forretningskritiske informationer om dine kunder, konkurrenter, samarbejdspartnere, leverandører og andre dele af det danske erhvervsliv. BiQ samler trådene fra de officielle kilder:

Prøv BiQ gratis

En dag i starten af vores abonnement så jeg faktisk i BiQ's nyhedsbrev, at en af vores kunder var ved at lave nogle ændringer i deres firma, som vi ikke vidste noget om...

Per Christensen, partner, Hjulmand & Kaptain