CVR
41464828
Selskabsstatus
Tvangsopløst
Navn
TVINGSTRUP BRUGSFORENING
Adresse
Serridslevvej 81
8700 Horsens
Danmark
Andre data på adressen
Stiftelsesdato
1899-10-24
stiftere
Ikke oplyst.
Senest Offentliggjorte regnskab
1997-06-21
Revisor
Ikke oplyst.
Tegningsregler
Ved køb og salg samt pantsætning af fast ejendom og optagelse af lån i øvrigt, tegning af garantikapital eller afgivelse af anden sikkerhedsstillelse, tegnes foreningen likvidatorerne i fællesskab.
Formål
Foreningens formål er at skaffe medlemmerne de bedst mulige varer til de lavest mulige priser samt optage andre opgaver af økonomisk og almennyttig art til gavn for medlemmerne. Foreningen skal drives på en økonomisk forsvarlig måde, der bedst muligt sikrer medlemmernes interesser. Til opnåelse af dete formål skal foreningen være medlem af Fællesforeningen for Danmarks Brugsforeninger og så vidt muligt indkøbe sine varer gennem COOP Danmark A/S. Foreningen kan efter bestyrelsens beslutning være medlem af andre foreninger, selskaber samt institutioner, som er af bestyrdning for foreningens virksomhed, og kan tegne kapital i disse.
Branche
471110: Købmænd og døgnkiosker
Hvorfor ved I noget om mig? Se alt hvad BiQ indeholder
BiQ har også informationer om
Regnskaber
Ultimative ejere
Ledelse
Og meget mere

BIQ er...

Danmarks bedst opdaterede erhvervsdatabase med forretningskritiske informationer om dine kunder, konkurrenter, samarbejdspartnere, leverandører og andre dele af det danske erhvervsliv. BiQ samler trådene fra de officielle kilder:

Prøv BiQ gratis

En dag i starten af vores abonnement så jeg faktisk i BiQ's nyhedsbrev, at en af vores kunder var ved at lave nogle ændringer i deres firma, som vi ikke vidste noget om...

Per Christensen, partner, Hjulmand & Kaptain