CVR
38064886
Selskabsstatus
Opløst efter erklæring
Navn
Sawadee Denmark F.M.B.A.
Adresse
Ringgaden 15
6950 Ringkøbing
Danmark
Andre data på adressen
Stiftelsesdato
2016-07-01
stiftere
Ikke oplyst.
Revisor
Ikke oplyst.
Tegningsregler
Virksomheden tegnes af bestyrelsens formand
Formål
§ 2. Formål, mål og værdier 2.1.Integration af thailændere samt mennesker fra regionen tilknyttede lande via oplysning og selvhjælpsgrupper, hvor tanker og erfaringer kan udveksles. 2.2. Styrkelse af det sociale netværk gennem sports-, sundheds - og kulturelle aktiviteter i samarbejde med lokalsamfundet. Der arrangeres børneaktiviteter med leg og samvær, samt undervisning i thai/dansk sprog 2 gange ugentlig. Hver 14. dag arrangeres sy- og strikke, samt løs-snak-aften. 1-2 gange i måneden er der "mandehørm" med dart og billard, ligesom der undersøges muligheden for at arrangere diverse "events" eller lign. 2.3.Foreningen har tillige som formål at opretholde kulturelle madvaner gennem fælles indkøbsordninger. bl.a vil der en gang ugentlig være madlavningsaften med oplæring i både dansk traditionel mad og traditionel thaimad fra en af mange regioner, samt åbent hus med thaibuffet-arrangementer for offentligheden (kulturaften) et antal gange om året. 2.4. Det er foreningens mål, udover medlemskontingent, at basere foreningen drift og udgifter til aktiviteter på offentlige tilskud fra § 18-puljen samt "ildsjælepuljen" samt øvrige mulige tilskudsordninger. Herudover vil foreningen forsøge at indhente donationer fra fonde samt støtte fra erhvervslivet. Alle foreningens aktiviteter er baseret på frivillig, ulønnet arbejdskraft.
Branche
999999: Uoplyst
Hvorfor ved I noget om mig? Se alt hvad BiQ indeholder
BiQ har også informationer om
Regnskaber
Ultimative ejere
Ledelse
Og meget mere

BIQ er...

Danmarks bedst opdaterede erhvervsdatabase med forretningskritiske informationer om dine kunder, konkurrenter, samarbejdspartnere, leverandører og andre dele af det danske erhvervsliv. BiQ samler trådene fra de officielle kilder:

Prøv BiQ gratis

BiQ har de bedste personoplysninger og er derfor min foretrukne database, når jeg skal bruge oplysninger om personer tilknyttet et firma.

Tine Bojsen-Møller, bibliotekar, Advokatfirmaet Plesner