CVR
13996830
Selskabsstatus
Normal
Navn
SUPERLIGAEN A/S
Adresse
DBU-Allé 1
2605 Brøndby
Danmark
Andre data på adressen
Stiftelsesdato
1990-03-01
stiftere
Bjarne Leheen Ditlevsen
Erik Berg
Senest Offentliggjorte regnskab
2017-10-16
Selskabskapital
kr. 500.000,00
Revisor
KPMG STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB
Tegningsregler
Selskabet tegnes af en direktør i forening med bestyrelsens formand og et bestyrelsesmedlem eller af den samlede bestyrelse.
Formål
Selskabets formål er at formidle et fast samarbejde aktionærerne imellem, gennem bl.a. en samarbejdsaftale, med henblik på udvikling og markedsføring af dansk klubfodbold på eliteniveau samt efter aftale mellem og bemyndigelse fra aktionærerne, at repræsentere aktionærerne i forhandlingerne om kommercielle aftaler, herunder vedrørende TV, radio, sponsorater, reklamer m.v., at indgå aftaler omkring udnyttelse af aktionærernes rettigheder, at varetage aktionærernes interesser udadtil, at udarbejde og gennemføre forretningskoncepter samt tage initiativ til produktudvikling og markedsføring, at virke for et samarbejde aktionærerne imellem på alle områder af relevans for aktionærernes virksomhed.
Antal ansatte
1
Branche
941100: Erhvervs- og arbejdsgiverorganisationer
Hvorfor ved I noget om mig? Se alt hvad BiQ indeholder
BiQ har også informationer om
Regnskaber
Ultimative ejere
Ledelse
Og meget mere

BIQ er...

Danmarks bedst opdaterede erhvervsdatabase med forretningskritiske informationer om dine kunder, konkurrenter, samarbejdspartnere, leverandører og andre dele af det danske erhvervsliv. BiQ samler trådene fra de officielle kilder:

Prøv BiQ gratis

En genial database, som er gået hen og blevet uundværlig i et job som mit.

Esben Høstager, CEO, Høstager Solo