CVR
72202317
Selskabsstatus
Slettet
Navn
SKIBSREDER PER HENRIKSEN'S FOND
Adresse
Kalvebod Brygge 39
1560 København V
Danmark
Andre data på adressen
Stiftelsesdato
1999-10-16
stiftere
Ikke oplyst.
Senest Offentliggjorte regnskab
2002-06-28
Selskabskapital
kr. 300.000,00
Revisor
PRICEWATERHOUSECOOPERS STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB
Tegningsregler
Fonden tegnes af bestyrelsesformanden i forening med et bestyrelsesmedlem eller tre af bestyrelsens medlemmer i forening.
Formål
1. Fondens hovedformål er at videreføre, støtte og drive virksomheder skabt af Skibsreder Per Henriksen efter hans direktiver og i hans ånd. 2. Herudover skal Fonden støtte forskning i ind- og udland og uddannelse fortrinsvis i udlandet, især videreuddannelse af yngre, dygtige, danske handels- og shippingfolk, der har såvel en teoretisk uddannelse som praktisk erfaring fra et dansk firma/rederi, for at disse fremover kan virke til gavn for Danmarks samhandel med udlandet. Personer, der er eller har været ansat i Mercandia-Koncernen og disses børn har fortrinsret. 3. Fonden støtter tillige værdigt trængende. 4. Fonden giver endvidere støtte til medicinsk behandling og midlertidig kennelanbringelse af hunde og katte. Støtten ydes fortrinsvis til hunde og katte, der tilhører ældre og enlige, når ejeren ikke selv har økonomisk mulighed for at betale. 5. Fonden kan støtte pensions- og hjælpefondsordninger tilknyttet de i stk. 1 nævnte virksomheder, personer tilknyttet disse virksomheder, både hvor disse er, og hvor de ikke er omfattet af ordningerne og til disses efterladte. 6. Fondsbestyrelsen er frit stillet i sin prioritering af de formål, Fonden kan støtte.
Antal ansatte
1-1 (pr. . kvartal 1997)
Branche
889910: Foreninger, legater og fonde med sygdomsbekæmpende, sociale og velgørende formål
Hvorfor ved I noget om mig? Se alt hvad BiQ indeholder
BiQ har også informationer om
Regnskaber
Ultimative ejere
Ledelse
Og meget mere

BIQ er...

Danmarks bedst opdaterede erhvervsdatabase med forretningskritiske informationer om dine kunder, konkurrenter, samarbejdspartnere, leverandører og andre dele af det danske erhvervsliv. BiQ samler trådene fra de officielle kilder:

Prøv BiQ gratis

Det er vigtigt at have klar og præcis information tilgængelig, og her er BiQ til stor hjælp.

Jacob Christensen, partner, Advokatfirmaet Plesner