CVR
41786817
Selskabsstatus
Opløst ved Fusion
Navn
SIG BRUGSFORENING
Adresse
Vardevej 33
6800 Varde
Danmark
Andre data på adressen
Stiftelsesdato
1999-10-16
stiftere
Ikke oplyst.
Senest Offentliggjorte regnskab
2012-02-26
Revisor
Ikke oplyst.
Tegningsregler
Ved køb og salg samt pantsætning af fast ejendom og optagelse af lån i øvrigt, tegning af garantikapital eller afgivelse af anden sikkerhedsstillelse, tegnes foreningen af formanden og uddeleren i forening eller af en af disse i forening med 2 bestyrelsesmedlemmer. Bortset herfra tegnes foreningen af formanden eller uddeleren.
Formål
1. Foreningens formål er at skaffe medlemmerne de bedst mulige varer til de lavest mulige priser samt optage andre opgaver af økonomisk og almennyttig art til gavn for forbrugerne. 2. Til opnåelse åf dette formål skal foreningen være medlem af Fællesforeningen for Danmarks Brugsforeninger og så vidt mu ligt indkøbe sine varer gennem COOP Danmark A/S. 3.Foreningen kan efter bestyrelsens beslutning være medlem af andre foreninger, selskaber samt institutioner, som er af betydning for foreningens virksomhed, og kan tegne kapital i disse.
Antal ansatte
5-9 (pr. . kvartal )
Branche
471110: Købmænd og døgnkiosker
Hvorfor ved I noget om mig? Se alt hvad BiQ indeholder
BiQ har også informationer om
Regnskaber
Ultimative ejere
Ledelse
Og meget mere

BIQ er...

Danmarks bedst opdaterede erhvervsdatabase med forretningskritiske informationer om dine kunder, konkurrenter, samarbejdspartnere, leverandører og andre dele af det danske erhvervsliv. BiQ samler trådene fra de officielle kilder:

Prøv BiQ gratis

Det er vigtigt at have klar og præcis information tilgængelig, og her er BiQ til stor hjælp.

Jacob Christensen, partner, Advokatfirmaet Plesner