CVR
16420018
Selskabsstatus
Normal
Navn
SEB PENSIONSFORSIKRING A/S
Adresse
Bernstorffsgade 50
1577 København V
Danmark
Andre data på adressen
Stiftelsesdato
1999-10-16
stiftere
Ikke oplyst.
Senest Offentliggjorte regnskab
2017-05-17
Selskabskapital
kr. 10.000.000,00
Revisor
PRICEWATERHOUSECOOPERS STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB
Tegningsregler
Selskabet tegnes af den samlede bestyrelse eller af et medlem af bestyrelsen i forening med en direktør eller af to medlemmer af direktionen i forening.
Formål
Selskabets formål er at drive såvel direkte som indirekte livs- og pensionsforsikringsvirksomhed og virksomhed inden for forsikringsklasserne I, III og IV samt tilladt forsikringsvirksomhed inden for forsikringsklasserne 1 og 2 samt anden forsikringsvirksomhed, der i henhold til den til enhver tid gældende lovgivning kan udøves af et livsforsikringsselskab. Selskabet kan herudover drive forsikringsagentur samt forretning, der er direkte forbundet med livsforsikringsvirksomhed eller forsikringsagentur.
Branche
651100: Livsforsikring
Hvorfor ved I noget om mig? Se alt hvad BiQ indeholder
BiQ har også informationer om
Regnskaber
Ultimative ejere
Ledelse
Og meget mere

BIQ er...

Danmarks bedst opdaterede erhvervsdatabase med forretningskritiske informationer om dine kunder, konkurrenter, samarbejdspartnere, leverandører og andre dele af det danske erhvervsliv. BiQ samler trådene fra de officielle kilder:

Prøv BiQ gratis

BiQ har de bedste personoplysninger og er derfor min foretrukne database, når jeg skal bruge oplysninger om personer tilknyttet et firma.

Tine Bojsen-Møller, bibliotekar, Advokatfirmaet Plesner