CVR
25784413
Selskabsstatus
Normal
Navn
SEAS-NVE HOLDING A/S
Adresse
Hovedgaden 36
4520 Svinninge
Danmark
Andre data på adressen
Stiftelsesdato
2000-12-11
stiftere
Ikke oplyst.
Senest Offentliggjorte regnskab
2017-05-08
Selskabskapital
kr. 1.081.000.000,00
Revisor
DELOITTE STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB
Tegningsregler
Selskabet tegnes af bestyrelsens formand og næstformand i forening eller af formanden eller næstformanden i forening med en direktør.
Formål
Selskabets formål er direkte eller indirekte at udøve energiforsyningsvirksomhed og anden lignende virksomhed, herunder - at producere, købe, transportere, sælge, forsyne og udnytte el og andre energiformer, - producere varer og levere serviceydelser, der har tilknytning til produktion, køb, transport, salg, forsyning og udnyttelse af el og andre energiformer, - at forestå rådgivning om samt bygning og drift af anlæg, der producerer, transporterer, forsyner eller udnytter el og andre energiformer, - at udøve andre aktiviteter, som har en tilknytning til energiforsyningsvirksomhed eller tilsvarende forsyningsvirksomhed, herunder at anlægge og vedligeholde fjernvarmenet og kraftvarmeproduktionsanlæg, - at udføre energibesparelsesaktiviteter, - at etablere og drive infrastrukturvirksomhed baseret på lyslederteknik samt udvikling af og handel med bredbåndstjenester, og - at udføre anden virksomhed, som efter bestyrelsens skøn står i forbindelse med en af de ovenfor nævnte former for virksomhed. Selskabet kan deltage i fællesskaber i ind- og udland.
Antal ansatte
500-999 (pr. 2. kvartal 2017)
Branche
351300: Distribution af elektricitet
351200: Transmission af elektricitet
Hvorfor ved I noget om mig? Se alt hvad BiQ indeholder
BiQ har også informationer om
Regnskaber
Ultimative ejere
Ledelse
Og meget mere

BIQ er...

Danmarks bedst opdaterede erhvervsdatabase med forretningskritiske informationer om dine kunder, konkurrenter, samarbejdspartnere, leverandører og andre dele af det danske erhvervsliv. BiQ samler trådene fra de officielle kilder:

Prøv BiQ gratis

En genial database, som er gået hen og blevet uundværlig i et job som mit.

Esben Høstager, CEO, Høstager Solo