CVR
12475780
Selskabsstatus
Normal
Navn
REVISION & DATA A/S REGISTREREDE REVISORER
Adresse
Lyngbyvej 225
2900 Hellerup
Danmark
Andre data på adressen
Stiftelsesdato
1988-08-08
stiftere
Lone Hjorth
Steen Bo Petersen
Senest Offentliggjorte regnskab
2017-11-01
Selskabskapital
kr. 500.000,00
Revisor
Ikke oplyst.
Tegningsregler
Bestyrelsen skal ansætte en direktion, bestående af 1-3 medlemmer, til at lede den daglige drift. Bestyrelsen fastsætter vilkårene for deres antagelse og de nærmere regler for deres kompetence. Selskabet tegnes af den samlede bestyrelse eller af en direktør. Hvis direktøren afgår ved dø-den, tegnes selskabet af den resterende bestyrelse.
Formål
Selskabets formål er at drive registreret revisorvirksomhed, omfattende revision af regnskaber mv. og supplerende beretninger samt rådgivning og assistance i forbindelse hermed og indenfor tilgrænsende områder. Revisionsselskabets virksomhed omfatter ligeledes udøvelse af aktiviteter under Erhvervsserviceordningen.
Antal ansatte
5-9 (pr. 2. kvartal 2017)
Branche
692000: Bogføring og revision; skatterådgivning
Hvorfor ved I noget om mig? Se alt hvad BiQ indeholder
BiQ har også informationer om
Regnskaber
Ultimative ejere
Ledelse
Og meget mere

BIQ er...

Danmarks bedst opdaterede erhvervsdatabase med forretningskritiske informationer om dine kunder, konkurrenter, samarbejdspartnere, leverandører og andre dele af det danske erhvervsliv. BiQ samler trådene fra de officielle kilder:

Prøv BiQ gratis

Jeg bruger overvågningsfunktionen rigtig meget til at holde øje med virksomheder, der er ved at komme i økonomiske problemer.

Egon Petersen, fagsekretær, Dansk El-Forbund