CVR
36902027
Selskabsstatus
Opløst efter erklæring
Navn
QBOND IVS
Adresse
Sankelmarksgade 10
1676 København V
Danmark
Andre data på adressen
Stiftelsesdato
2015-05-22
stiftere
Tore Qvist
Senest Offentliggjorte regnskab
2017-10-31
Selskabskapital
kr. 100,00
Revisor
Ikke oplyst.
Tegningsregler
Virksomheden tegnes af direktøren.
Formål
Virksomhedens formål er at skabe overskud der forvaltes gennem et social økonomisk perspektiv. Virksomheden skaber innovative produkter og produktionsapparater, med hensyn til lærings- og produktionsfaciliteter i et lokalt og globalt perspektiv. Virksomheden har til formål at skabe gangbare produkter der har en generel interesse og afsætning, der muliggør finansiering af det sociale perspektiv, hvori virksomhedens produkter kan tilbydes eller gives til, flygtningelejre og samarbejdspartnere der arbejder i klodens fattigste lande og regioner, eller bruges i forbindelse med driften af læringsprogrammer og vedligeholdelse i sådanne områder. Virksomheden har til formål at højne socialt entreprenørskab, jobskabelse, selvforsyning og læring, som en aktiv og skabende entitet i forbindelse med klimaomstilling og kompetencetilegnelse.
Branche
639900: Andre informationstjenester i.a.n.
279000: Fremstilling af andet elektrisk udstyr
749090: Andre liberale, videnskabelige og tekniske tjenesteydelser i.a.n.
Hvorfor ved I noget om mig? Se alt hvad BiQ indeholder
BiQ har også informationer om
Regnskaber
Ultimative ejere
Ledelse
Og meget mere

BIQ er...

Danmarks bedst opdaterede erhvervsdatabase med forretningskritiske informationer om dine kunder, konkurrenter, samarbejdspartnere, leverandører og andre dele af det danske erhvervsliv. BiQ samler trådene fra de officielle kilder:

Prøv BiQ gratis

BiQ sparer mig for en masse tid, for hvor skulle jeg ellers kunne se informationer om folks netværk og følge med i hvad der sker i alle mulige forskellige selskaber på en gang?

Anette Bjarkmann, administrations- og udviklingschef, BDO ScanRevision