CVR
37229733
Selskabsstatus
Normal
Navn
OSRAM A/S
Adresse
Dybendalsvænget 3
2630 Taastrup
Danmark
Andre data på adressen
Stiftelsesdato
2015-11-16
stiftere
LEDVANCE A/S
Senest Offentliggjorte regnskab
2018-03-12
Selskabskapital
DKK 510.000,00
Revisor
ERNST & YOUNG P/S
Tegningsregler
Selskabet tegnes af en direktør i forening med et medlem af bestyrelsen eller af to medlemmer af bestyrelsen i forening.
Formål
Selskabets formål er (a) udvikling, design, fremstilling og distribution af elektroniske dele, elektroniske systemer og software, herunder i særdeleshed belysning, armaturer og fotonik, særligt lys-konverteringsprodukter, systemer og løsninger, heriblandt lyskilder, lys, drift- og fremstillingsudstyr, styringssystemer, upstream- produkter, dele og tilbehør til disse produkter, systemer og løsninger samt af produkter, systemer og løsninger til omgivende eller relaterede sektorer og af komponenter og systemer til alle slags køretøjer; (b) Levering af konsulent- og serviceydelser i relation til de under litra (a) nævnte aktiviteter. Selskabet kan drive enhver form for virksomhed, som relaterer sig til det ovenfor angivne formål, eller som direkte eller indirekte er egnede til at forfølge selskabets formål. Selskabet kan også etablere, opkøbe eller på anden måde deltage i andre virksomheder i Danmark og i udlandet, i særdeleshed virksomheder hvis formål helt eller delvis er dækket af det ovenfor angivne formål. Selskabet kan også etablere filialer og datterselskaber i Danmark og i udlandet. Selskabet kan begrænse sine aktiviteter til en del af de aktiviteter, som er nævnt ovenfor.
Antal ansatte
10-19 (pr. 2. kvartal 2017)
Branche
464700: Engroshandel med møbler, tæpper og belysningsartikler
Hvorfor ved I noget om mig? Se alt hvad BiQ indeholder
BiQ har også informationer om
Regnskaber
Ultimative ejere
Ledelse
Og meget mere

BIQ er...

Danmarks bedst opdaterede erhvervsdatabase med forretningskritiske informationer om dine kunder, konkurrenter, samarbejdspartnere, leverandører og andre dele af det danske erhvervsliv. BiQ samler trådene fra de officielle kilder:

Prøv BiQ gratis

Meget nyttigt værktøj for en kommunikationsrådgiver i et utal af sammenhænge.

Esben Høstager, CEO, Høstager Solo