CVR
45031128
Selskabsstatus
Normal
Navn
OLGA OG ESPER BOELS FOND
Adresse
Poul Ankers Gade 2
1271 København K
Danmark
Andre data på adressen
Stiftelsesdato
1999-10-16
stiftere
Ikke oplyst.
Senest Offentliggjorte regnskab
2018-02-19
Selskabskapital
kr. 23.500.000,00
Revisor
PRICEWATERHOUSECOOPERS STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB
PRICEWATERHOUSECOOPERS STATSAUTORISERET REVISIONSAKTIESELSKAB
Tegningsregler
Fonden tegnes af to medlemmer af fondens bestyrelse
Formål
Fondens formål er at yde donationer i form af gaver, legater og stipendier, understøttelser eller udlån med eller uden sikkerhed, og med eller uden renter til enkeltpersoner eller institutioner - alt efter bestyrelsens frie skøn, dog således, at bestyrelsen skal følge nedenstående regler for donationer A. Netto-afkastet af Fondens afdeling A skal efter bestyrelsens frie skøn tilfalde descendensen efter Mejeriejer Marius Boel og ægtefælle, Fru Else Boel og descendensen efter Mejeriejer Aksel Sørensen og ægtefælle, fru Kathrine Sørensn, dog således at ingen donation kan tillægges stifterne. B. Netto-afkastet af fondens afdeling B skal efter bestyrelsens frie skøn og efter en eventuel passende konsolidering i overensstemmelse med den til enhver tid gældende fondslovgivning uddeles som donationer blandt følgende formål: 1. Nuværende og tidligere medarbejdere i de Boelske virksomheder som gennem deres loyalitet, flid og dygtighed har medvirket til skabelsen af de virksomheder, hvortil de har viet deres liv og kræfter. 2. Unge under uddannelse og unge, der etablerer sig - specielt unge, der har tilknytning til landbruget, herunder særligt mejerisektoren eller til fiskeriet, her under særligt unge fra Skagen og Hirtshals, samt unge i erhvervsvirksomheder, der gennem eksport har medvirket til at gøre Danmarks navn kendt i udlandet. 3. Trængende børn, ældre eller svagelige tilhørende de grupper i vort samfundsliv, der ikke er at finde i rækken af de krævende og de af socialvæsenet særligt begundstigede, men som har et behov for hjælp, støtte og opmuntring i en overset og trist tilværelse. 4. Som anerkendelse og opmuntring til enkeltpersoner for deres personlige indsats og optræden i en given situation, hvor vægt lægges på den handling, der er udøvet og ingenlunde på spørgsmålet om trang. 5. Institutioner og foreninger eller enkeltpersoner i indland såvel som udland, som virker for forskning eller som arbejder for fremme af kulturelle og menneskelige relationer nationerne imellem. Stifterne har de n5. december 1985 henstillet, at Fonden herunder bør yde støtte til sygdomsbekæmpelse og medicinsk forskning. 6. Fonden har tillige til formål at bevare den historiske ejendom, "Boel's Gård", beliggende Nyhavn 20, 1051 København K, matr. 280, Østre Kvarter. Fonden skal derved stedse bevare ejendomsretten til "Boel's Gård", enten direkte eller gennem et af Fonden kontrolleret selskab.
Antal ansatte
5-9 (pr. 4. kvartal 2016)
Branche
889910: Foreninger, legater og fonde med sygdomsbekæmpende, sociale og velgørende formål
Hvorfor ved I noget om mig? Se alt hvad BiQ indeholder
BiQ har også informationer om
Regnskaber
Ultimative ejere
Ledelse
Og meget mere

BIQ er...

Danmarks bedst opdaterede erhvervsdatabase med forretningskritiske informationer om dine kunder, konkurrenter, samarbejdspartnere, leverandører og andre dele af det danske erhvervsliv. BiQ samler trådene fra de officielle kilder:

Prøv BiQ gratis

En dag i starten af vores abonnement så jeg faktisk i BiQ's nyhedsbrev, at en af vores kunder var ved at lave nogle ændringer i deres firma, som vi ikke vidste noget om...

Per Christensen, partner, Hjulmand & Kaptain