CVR
38061410
Selskabsstatus
Normal
Navn
NutriMe IVS
Adresse
Nordborggade 1
8000 Aarhus C
Danmark
Andre data på adressen
Stiftelsesdato
2016-10-04
stiftere
Martin Harritz Andersen
Selskabskapital
DKK 1,00
Revisor
Ikke oplyst.
Tegningsregler
Virksomheden tegnes af en direktør alene.
Formål
NutriMe er en dansk internetbaseret handelsvirksomhed, som holder til i hjertet af Aarhus, hvor der dagligt arbejdes på at skaffe de bedste vilkår indenfor kosttilskud til vores kunder. NutriMe formidler abonnementsbaserede tilbud på kosttilskud leveret direkte til forbrugeren. Forbrugeren vil for et månedligt fast beløb få leveret en pakke med kosttilskud direkte til sin dør, og slipper dermed for at skulle besværlige sig med at bestille varerne om og om igen. Disse månedlige pakker vil løbende blive ændret i indhold, da vi har erfaret at det er spændende og sjovt at teste nye smage samt kosttilskud. Betalingen af pakkerne sker ultimo i hver måned (omkring lønningsdag), og man vil således for leveret sin pakke få dage efter. Hos NutriMe er vi erfarne internetkøbmænd, og har gennem mange års erfaring lært internethandlen at kende på både godt og ondt. Heraf ved vi også, hvor vigtigt det er at føle sig tryg, når man handler på nettet, så hos NutriMe er det kunden, der er i fokus. Vi arbejder på service og kvalitet frem for alt, og det er et af vores vigtigste mål at sikre trygge og tilfredse kunder. Derfor går vi aldrig på kompromis, og de produkter vi forhandler for vores samarbejdspartnere, er nøje udvalgt og testet, før vi tilbyder dem til vores kunder. For mere info skriv til info@nutrime eller følg med på Facebook NutriMeDk
Branche
463890: Specialiseret engroshandel med fødevarer i.a.n.
Hvorfor ved I noget om mig? Se alt hvad BiQ indeholder
BiQ har også informationer om
Regnskaber
Ultimative ejere
Ledelse
Og meget mere

BIQ er...

Danmarks bedst opdaterede erhvervsdatabase med forretningskritiske informationer om dine kunder, konkurrenter, samarbejdspartnere, leverandører og andre dele af det danske erhvervsliv. BiQ samler trådene fra de officielle kilder:

Prøv BiQ gratis

BiQ sparer mig for en masse tid, for hvor skulle jeg ellers kunne se informationer om folks netværk og følge med i hvad der sker i alle mulige forskellige selskaber på en gang?

Anette Bjarkmann, administrations- og udviklingschef, BDO ScanRevision