CVR
16637602
Selskabsstatus
Normal
Navn
NYKREDIT PORTEFØLJE ADMINISTRATION A/S
Adresse
Kalvebod Brygge 1
1560 København V
Danmark
Andre data på adressen
Stiftelsesdato
1993-01-15
stiftere
GORRISSEN FEDERSPIEL KOMPLEMENTAR ADVOKATANPARTSSELSKAB
Senest Offentliggjorte regnskab
2017-04-11
Selskabskapital
kr. 25.000.000,00
Revisor
DELOITTE STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB
Tegningsregler
Selskabet tegnes af enten to medlemmer af bestyrelsen i forening eller af to direktører i forening eller af et medlem af bestyrelsen i forening med en direktør.
Formål
Selskabets formål er i overensstemmelse med den til enhver tid af Finanstilsynet meddelte tilladelse i henhold til lov om finansiel virksomhed § 14, jfr. § 10, stk. 1 og 2, at drive investeringsforvaltningsvirksomhed i form af administration af investeringsforeninger, SIKAV'er, værdipapirfonde og andre UCITS specialforeninger hedgeforeninger professionelle foreninger fåmandsforeninger udenfor og indenfor tilsyn andre kollektive investeringsordninger. Selskabets har endvidere til formål i overenstemmelse med den til enhver tid af Finanstilsynet meddelte tilladelse i henhold til lov om forvaltere af alternative investeringsfonde m.v. § 11, stk. 1 og 2, jf. § 6, at drive virksomhed som forvalter af alternative investeringsfonde. Herudover kan selskabet udføre andre tjenesteydelser i overensstemmelse med selskabets tilladelser.
Antal ansatte
100-199 (pr. 2. kvartal 2017)
Branche
663000: Formueforvaltning
Hvorfor ved I noget om mig? Se alt hvad BiQ indeholder
BiQ har også informationer om
Regnskaber
Ultimative ejere
Ledelse
Og meget mere

BIQ er...

Danmarks bedst opdaterede erhvervsdatabase med forretningskritiske informationer om dine kunder, konkurrenter, samarbejdspartnere, leverandører og andre dele af det danske erhvervsliv. BiQ samler trådene fra de officielle kilder:

Prøv BiQ gratis

En dag i starten af vores abonnement så jeg faktisk i BiQ's nyhedsbrev, at en af vores kunder var ved at lave nogle ændringer i deres firma, som vi ikke vidste noget om...

Per Christensen, partner, Hjulmand & Kaptain