CVR
18096641
Selskabsstatus
Normal
Navn
NORDJYSKE MEDIER A/S
Adresse
Langagervej 1
9220 Aalborg Øst
Danmark
Andre data på adressen
Stiftelsesdato
1994-10-10
stiftere
Henrik Steen Jensen
Jakob Bredning Sørensen
Steffen Ebdrup
Senest Offentliggjorte regnskab
2018-03-15
Selskabskapital
kr. 58.000.000,00
Revisor
DELOITTE STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB
Tegningsregler
Selskabet tegnes af bestyrelsens formand eller næstformand i forening med to medlemmer af bestyrelsen eller af to direktører i forening eller af en direktør i forening med bestyrelsens formand eller med to bestyrelsesmedlemmer.
Formål
Selskabets formål er, eventuelt gennem datterselskaber, at udgive et eller flere dagblade, der kan udgives med lokale udgaver, herunder blandt andet dagblade/udgaver med følgende hovedtitler: "Frederikshavns Avis", "Vendsyssel Tidende" og "Aalborg Stiftstidende", der uafhængigt af såvel politiske partier som enkeltpersoner og interesseorganisationer skal varetage det danske samfunds og specielt Nordjyllands tarv. Aviserne skal redigeres som uafhængige, liberale dagblade med respekt for deres traditioner i politisk, folkelig og anden henseende. Aviserne skal bringe hurtig, pålidelig og afbalanceret underretning og væsentlige begivenheder i ind- og udland og give redelig orientering om og kommentarer til tidens spørgsmål. Aviserne skal værne om ytringsfriheden og borgernes ret til at blive informeret ved at søge enhver nyhed fremdraget, der er væsentlig for folkestyrets udøvelse og for den enkeltes medleven i samfundsudvik- lingen. Avisernes chefredationer har frihed til selv- stændigt at vurdere hver enkelt sag og til at disponere i overensstemmelse med denne vurdering. De har pligt til at afvise pression mod redaktionerne såvel udefra som indefra. Aviserne skal redigeres i national og demokratisk ånd. Chefredationerne leder og fordeler det redaktionelle arbejde og drager omsorg for, at aviserne er kritisk konstruktive i deres holdning til samfundets styrende organer såvel på landsplan som lokalt, og at aviserne værner om det private initiativ og vogter den enkelte borgers frihed. Chefredationerne skal sikre, at princippet om, at rapportage og mening ikke sammenblandes, overholdes, og at også opfattelser, der ikke harmonerer med redaktionernes egne, kan få plads i avisen, når det klar tilkendegives, hvem der står bag. Chefredationerne skal indestå for, at aviserne er saglige og sobre i deres stof- og billedvalg, og at deres oplysninger er båret af troværdighed. Selskabet kan desuden drive virksomhed med trykte og elektroniske medier, herunder udgivelse af distriktsblade, trykt og elektronisk forlagsvirksomhed, bogtrykkerivirksomhed samt enhver dermed i forbindelse stående virksomhed, ligesom selskabet kan foretage kapitalanbringelse.
Antal ansatte
1000-999999 (pr. 2. kvartal 2017)
Branche
581300: Udgivelse af aviser og dagblade
581420: Udgivelse af distrikts- og annonceblade
581900: Anden udgivervirksomhed
181100: Trykning af dagblade
Hvorfor ved I noget om mig? Se alt hvad BiQ indeholder
BiQ har også informationer om
Regnskaber
Ultimative ejere
Ledelse
Og meget mere

BIQ er...

Danmarks bedst opdaterede erhvervsdatabase med forretningskritiske informationer om dine kunder, konkurrenter, samarbejdspartnere, leverandører og andre dele af det danske erhvervsliv. BiQ samler trådene fra de officielle kilder:

Prøv BiQ gratis

Meget nyttigt værktøj for en kommunikationsrådgiver i et utal af sammenhænge.

Esben Høstager, CEO, Høstager Solo