CVR
31332818
Selskabsstatus
Normal
Navn
NORDIC CORPORATE INVESTMENTS A/S
Adresse
Amager Strandvej 50
2300 København S
Danmark
Andre data på adressen
Stiftelsesdato
2008-03-27
stiftere
DANSK MERCHANT CAPITAL A/S
Senest Offentliggjorte regnskab
2017-02-02
Selskabskapital
DKK 121.753.000,00
Revisor
ERNST & YOUNG P/S
Tegningsregler
Selskabet tegnes af bestyrelsesformanden i forening med en direktør, to medlemmer af bestyrelsen i forening med en direktør eller af den samlede bestyrelse.
Formål
Selskabets formål er at være et investeringsselskab, der alene skal investere i værdipapirer m.v. (fordringer, finansielle kontrakter, kontanter m.v.), således som dette er defineret i bemærk-ningerne til § 2a i L 98 af 24. februar 2005 (lov nr. 407 af 1. juni 2005). Selskabet må til sikkerhed for optagelse af finansiering stille sikkerhed i Selskabets aktiver og stille fornødne garantier for Selskabets forpligtelser forbundet med køb og salg af værdipapirer, samt lån optaget til finansiering af investeringer i værdipapirer. Selskabet må tillige foretage afdækning af risici relateret til Selskabets aktiver og passiver i form af sædvanlige finansielle instrumenter (swaps, optioner, terminsforretninger o.lign.) og i den forbindelse stille sikkerhed for disse finansielle instrumenter. Selskabet må i øvrigt ikke pantsætte sine aktiver eller afgive kautionsløfte for Selskabets eller tredjemands forpligtelser.
Antal ansatte
2-4 (pr. 4. kvartal 2016)
Branche
643030: Investeringsselskaber
Hvorfor ved I noget om mig? Se alt hvad BiQ indeholder
BiQ har også informationer om
Regnskaber
Ultimative ejere
Ledelse
Og meget mere

BIQ er...

Danmarks bedst opdaterede erhvervsdatabase med forretningskritiske informationer om dine kunder, konkurrenter, samarbejdspartnere, leverandører og andre dele af det danske erhvervsliv. BiQ samler trådene fra de officielle kilder:

Prøv BiQ gratis

Jeg bruger overvågningsfunktionen rigtig meget til at holde øje med virksomheder, der er ved at komme i økonomiske problemer.

Egon Petersen, fagsekretær, Dansk El-Forbund