CVR
37863149
Selskabsstatus
Normal
Navn
Merchant Equity Infrastructure II A/S
Adresse
Parallelvej 17
2800 Kgs. Lyngby
Danmark
Andre data på adressen
Stiftelsesdato
2016-07-08
stiftere
KR 332 ApS
Selskabskapital
EUR 69.999,00
Revisor
ERNST & YOUNG P/S
Tegningsregler
 Selskabet tegnes af den samlede bestyrelse, af to bestyrelsesmedlemmer i forening eller af et bestyrelsesmedlem og direktøren i forening.
Formål
Selskabets formål er at foretage private equity investeringer i infrastrukturaktiver i overensstemmelse med aftalegrundlaget vedrørende EQT Infrastructure III (No. 1) ScSp. Selskabet kan indgå valutaterminsforretninger med henblik på at sikre kommende ind- og udbetalinger mellem selskabet og EQT Infrastructure III (No. 1) ScSp mod valutaudsving, såfremt afdækningen står i rimeligt forhold til risikoen. Selskabet kan som led i selskabets likviditetsstyring optage lån samt anbringe midler som indskud i pengeinstitutter eller på anden forsvarlig vis efter bestyrelsens nærmere bestemmelse.
Branche
643030: Investeringsselskaber
Hvorfor ved I noget om mig? Se alt hvad BiQ indeholder
BiQ har også informationer om
Regnskaber
Ultimative ejere
Ledelse
Og meget mere

BIQ er...

Danmarks bedst opdaterede erhvervsdatabase med forretningskritiske informationer om dine kunder, konkurrenter, samarbejdspartnere, leverandører og andre dele af det danske erhvervsliv. BiQ samler trådene fra de officielle kilder:

Prøv BiQ gratis

En dag i starten af vores abonnement så jeg faktisk i BiQ's nyhedsbrev, at en af vores kunder var ved at lave nogle ændringer i deres firma, som vi ikke vidste noget om...

Per Christensen, partner, Hjulmand & Kaptain