CVR
61232028
Selskabsstatus
Normal
Navn
KFI ERHVERVSDRIVENDE FOND
Adresse
Gammel Lundtoftevej 7
2800 Kgs. Lyngby
Danmark
Andre data på adressen
Stiftelsesdato
1986-04-17
stiftere
Ikke oplyst.
Senest Offentliggjorte regnskab
2017-05-30
Selskabskapital
kr. 1.500.000.000,00
Revisor
ERNST & YOUNG Godkendt Revisionspartnerselskab
Tegningsregler
Fonden tegnes af (i) bestyrelsens formand eller næstformand i forening med en direktør, (ii)to medlemmer af bestyrelsen i forening eller (iii) den samlede bestyrelse.
Formål
Fondens formål er (a) at garantere for lån, der ydes til selskaber, som direkte eller indirekte er 100 pct. ejet af KFI Erhvervsdrivende Fond, til disses drift og byggeri med henblik på tilvejebringelse og indretning af erhvervslokaler, (b) at yde garantier til købmænd til optagelse af lån samt yde finansiering og rådgivning til købmænd til drift, modernisering, overtagelse og etablering af større butikker, herunder også at stille garantier over for bygherre i forbindelse med opførelse af for-retningsejendomme, (c) at stille garantier for huslejen i købmænds lejemål vedrørende større butiksenheder, samt stille garantier for lån i tilfælde, hvor det efter en konkret vurdering skønnes forsvarligt for at imødegå tab på løbende engagementer, og (d) på anden måde, herunder gennem ejerskab, finansiering, rådgivning eller udviklingsopgaver, at fremme den frie, danske købmands interesser.
Antal ansatte
20-49 (pr. 2. kvartal 2017)
Branche
682040: Udlejning af erhvervsejendomme
Hvorfor ved I noget om mig? Se alt hvad BiQ indeholder
BiQ har også informationer om
Regnskaber
Ultimative ejere
Ledelse
Og meget mere

BIQ er...

Danmarks bedst opdaterede erhvervsdatabase med forretningskritiske informationer om dine kunder, konkurrenter, samarbejdspartnere, leverandører og andre dele af det danske erhvervsliv. BiQ samler trådene fra de officielle kilder:

Prøv BiQ gratis

En dag i starten af vores abonnement så jeg faktisk i BiQ's nyhedsbrev, at en af vores kunder var ved at lave nogle ændringer i deres firma, som vi ikke vidste noget om...

Per Christensen, partner, Hjulmand & Kaptain