CVR
14009914
Selskabsstatus
Normal
Navn
KALUNDBORG BRUGSFORENING
Adresse
Elmegade 9-11
4400 Kalundborg
Danmark
Andre data på adressen
Stiftelsesdato
1914-11-21
stiftere
Ikke oplyst.
Senest Offentliggjorte regnskab
2017-05-18
Revisor
BEIERHOLM, STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB
Tegningsregler
Ved køb og salg samt pantsætning af fast ejendom og optagelse af lån iøvrigt, tegning af garantikapital eller afgivelse af anden sikkerhedsstillelse, tegnes foreningen af formanden og direktøren i forening eller af en af disse i forening med 2 bestyrelsesmedlemmer. Bortset herfra tegnes foreningen af formanden eller direktøren.
Formål
Brugsforeningens formål er at skaffe medlemmerne de bedst mulige varer til de lavest mulige priser samt optage andre opgaver af økonomisk og almennyttig art til gavn for forbrugerne. Til opnåelse af dette formål skal foreningen være medlem af Fællesforeningen for Danmarks Brugsforeninger og så vidt muligt indkøbe sine varer gennem denne. Foreningen kan efter bestyrelsens nærmere beslutning tilslutte sig den ordning, der giver FDBs og de tilsluttede brugs- foreningers medlemmer adgang til landsdækkende medlems- fordele (herefter kaldet "Landsfordelsordningen). Foreningen kan efter bestyrelsens beslutning være medlem af andre foreninger, selskaber samt institutioner, som er af betydning for foreningens virksomhed, og kan tegne kapital i disse.
Antal ansatte
200-499 (pr. 2. kvartal 2017)
Branche
471900: Anden detailhandel fra ikke-specialiserede forretninger
471110: Købmænd og døgnkiosker
471120: Supermarkeder
682040: Udlejning af erhvervsejendomme
Hvorfor ved I noget om mig? Se alt hvad BiQ indeholder
BiQ har også informationer om
Regnskaber
Ultimative ejere
Ledelse
Og meget mere

BIQ er...

Danmarks bedst opdaterede erhvervsdatabase med forretningskritiske informationer om dine kunder, konkurrenter, samarbejdspartnere, leverandører og andre dele af det danske erhvervsliv. BiQ samler trådene fra de officielle kilder:

Prøv BiQ gratis

Meget nyttigt værktøj for en kommunikationsrådgiver i et utal af sammenhænge.

Esben Høstager, CEO, Høstager Solo