CVR
68783119
Selskabsstatus
Opløst efter Konkurs
Navn
HORSENS TAXA
Adresse
Strandgade 28
8700 Horsens
Danmark
Andre data på adressen
Stiftelsesdato
1984-11-27
stiftere
Ikke oplyst.
Senest Offentliggjorte regnskab
2002-05-02
Revisor
Ikke oplyst.
Tegningsregler
Formanden repræsenterer foreningen udadtil og indadtil. Ved køb/salg eller behæftelse af fast ejendom eller andre af foreningens aktiver, efter forudgående generalforsamlingsbeslutning, tegnes foreningen af den samlede ledelse.
Formål
Foreningen HORSENS TAXA er en sammenslutning af hyrevognsejere, der har opnået bevilling til hyrekørsel i Horsens kommune og har til formål: At oprette og opretholde et fælles vognbestillingskontor i overensstemmelse med lov nr. 296 af 8. juni 1978, lov om hyrekørsel, og ministeriet for offentlige arbejders bekendtgørelse nr. 401 af 14. september 1979. befordring i øvrigt i Horsens kommune. At finansiere og administrere medlemmers kontokørsel, der udføres ved kørsel for foreningens bestillingskontor At varetage medlemmernes fælles interesser over for de offentlige myndigheder m.v. At annoncere og reklamere kollektivt for foreningen, til fremme af medlemmernes økonomiske interesser. At fremskaffe og stille til rådighed for foreningens bestillingskontor de nødvendige lokaler, samt teknisk udstyr og inventar til driften af bestillingskontoret, hvilket stilles til rådighed for bevillingshavere i Horsens kommune, på vilkår fastsat i budget, godkendt af foreningens generalforsamling. At varetage medlemmernes fælles interesser i forbindelse med løn og arbejdsforhold, kollektive arbejdsaftaler og lignende, i det omfang disse opgaver ikke overgår til Dansk Taxi Forbund. At fremme samarbejdet og skabe gode kollegiale forhold hyrevognsejere imellem.
Antal ansatte
1-1 (pr. 3. kvartal 2002)
Branche
493200: Taxikørsel
Hvorfor ved I noget om mig? Se alt hvad BiQ indeholder
BiQ har også informationer om
Regnskaber
Ultimative ejere
Ledelse
Og meget mere

BIQ er...

Danmarks bedst opdaterede erhvervsdatabase med forretningskritiske informationer om dine kunder, konkurrenter, samarbejdspartnere, leverandører og andre dele af det danske erhvervsliv. BiQ samler trådene fra de officielle kilder:

Prøv BiQ gratis

Med dets enkle, hurtige og pålidelige adgang til data, er BiQ på personoplysningsdelen klart markedsledende i Danmark.

Peter Utzon, Fakta chef, Dagbladet Børsen