CVR
35385967
Selskabsstatus
Normal
Navn
HERNING VAND A/S
Adresse
Ålykkevej 5
7400 Herning
Danmark
Andre data på adressen
Stiftelsesdato
2013-06-19
stiftere
HERNING VAND HOLDING A/S
Senest Offentliggjorte regnskab
2017-05-30
Selskabskapital
kr. 10.000.000,00
Revisor
KPMG STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB
Tegningsregler
Selskabet tegnes af bestyrelsesformanden sammen med næstformanden, af en registreret direktør sammen med enten bestyrelsesformanden eller næstformanden eller af den samlede bestyrelse.
Formål
Selskabets formål er at drive vand- og spildevandforsyningsvirksomhed og dermed tilknyttet virksomhed. Tilknyttet virksomhed kan udøves i selvstændigt selskab. Selskabet skal sikre en vand- og spildevandforsyning af høj sundheds- og miljømæssig kvalitet, som tager hensyn til forsyningssikkerhed og naturen og drives på en effektiv måde, der er gennemskuelig for forbrugerne. Selskabets skal varetage dets spildevandforsyningsvirksomhed inden for rammerne af den til enhver tid gældende spildevandsplan, og dets vandforsyningsvirksomhed inden for rammer af den til enhver tid gældende vandforsyningsplan. Selskabet kan selv eller via et direkte ejet selskab varetage gas-, varme- og elproduktion på baggrund af spildevandsbehandling samt salg af produceret el og varme. Selskabet kan via et direkte ejet selskab forestå prøvetagning og laboratorieanalyser.
Branche
360000: Vandforsyning
Hvorfor ved I noget om mig? Se alt hvad BiQ indeholder
BiQ har også informationer om
Regnskaber
Ultimative ejere
Ledelse
Og meget mere

BIQ er...

Danmarks bedst opdaterede erhvervsdatabase med forretningskritiske informationer om dine kunder, konkurrenter, samarbejdspartnere, leverandører og andre dele af det danske erhvervsliv. BiQ samler trådene fra de officielle kilder:

Prøv BiQ gratis

BiQ sparer mig for en masse tid, for hvor skulle jeg ellers kunne se informationer om folks netværk og følge med i hvad der sker i alle mulige forskellige selskaber på en gang?

Anette Bjarkmann, administrations- og udviklingschef, BDO ScanRevision