CVR
35385983
Selskabsstatus
Normal
Navn
HERNING RENS A/S
Adresse
Ålykkevej 5
7400 Herning
Danmark
Andre data på adressen
Stiftelsesdato
2013-06-19
stiftere
HERNING VAND HOLDING A/S
Senest Offentliggjorte regnskab
2017-05-30
Selskabskapital
kr. 10.000.000,00
Revisor
KPMG STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB
Tegningsregler
Selskabet tegnes af bestyrelsesformanden sammen med næstformanden, af en registreret direktør sammen med enten bestyrelsesformanden eller næstformanden eller af den samlede bestyrelse.
Formål
Selskabets formål er at drive spildevandsrensning og dermed tilknyttet virksomhed. Tilknyttet virksomhed kan udøves i selvstændigt selskab. Selskabet skal sikre en spildevandsrensning af høj sundheds- og miljømæssig kvalitet, som tager hensyn til forsyningssikkerhed og naturen og drives på en effektiv måde, der er gennemskuelig for forbrugerne. Selskabet skal varetage spildevandsrensning inden for rammerne af den til enhver tid gældende spildevandsplan for området. Selskabet kan enten selv eller via et direkte ejet selskab varetage gas-, varme- og elproduktion på baggrund af spildevandsbehandling samt salg af produceret el og varme. Selskabet kan via et direkte ejet selskab forestå prøvetagning og laboratorieanalyser.
Branche
370000: Opsamling og behandling af spildevand
Hvorfor ved I noget om mig? Se alt hvad BiQ indeholder
BiQ har også informationer om
Regnskaber
Ultimative ejere
Ledelse
Og meget mere

BIQ er...

Danmarks bedst opdaterede erhvervsdatabase med forretningskritiske informationer om dine kunder, konkurrenter, samarbejdspartnere, leverandører og andre dele af det danske erhvervsliv. BiQ samler trådene fra de officielle kilder:

Prøv BiQ gratis

Det er vigtigt at have klar og præcis information tilgængelig, og her er BiQ til stor hjælp.

Jacob Christensen, partner, Advokatfirmaet Plesner