CVR
38148052
Selskabsstatus
Normal
Navn
Grindsted Renseanlæg A/S
Adresse
Grindsted Landevej 40
7200 Grindsted
Danmark
Andre data på adressen
Stiftelsesdato
2016-10-27
stiftere
BILLUND SPILDEVAND A/S
Senest Offentliggjorte regnskab
2018-05-17
Selskabskapital
DKK 5.000.000,00
Revisor
DELOITTE STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB
Tegningsregler
Selskabet tegnes af bestyrelsens formand eller næstformand i forening med en direktør eller af den samlede bestyrelse.
Formål
Selskabets formål er at varetage spildevandsrenseforsyningsvirksomhed inden for Billund Kommune. Selskabets formue og indtægterne ved spildevandsrenseforsynings-virksomheden kan ikke anvendes til andet formål end varetagelse af spildevandsrenseforsyningsaktiviteterne. Selskabets aktiviteter drives i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning, herunder de til enhver tid gældende prisbestemmelser for spildevandsrense-forsyningsselskaber. Selskabet kan udøve anden virksomhed, der har nær tilknytning til spildevandsrenseforsyningsvirksomhed, når denne virksomhed udøves på kommercielle vilkår. Virksomheden kan udøves gennem et selvstændigt selskab med begrænset ansvar. Udøves virksomheden ikke i et selvstændigt selskab med begrænset ansvar, skal virksomheden holdes regnskabsmæssigt adskilt fra aktiviteter forbundet med spildevandsrenseforsyningsvirksomheden. Selskabet driver spildevandsrenseforsyningen effektivt med høj sundheds- og miljømæssig kvalitet med hensyntagen til forsyningssikkerhed og naturen samt gennemskuelighed for forbrugerne.
Antal ansatte
5
Branche
370000: Opsamling og behandling af spildevand
Hvorfor ved I noget om mig? Se alt hvad BiQ indeholder
BiQ har også informationer om
Regnskaber
Ultimative ejere
Ledelse
Og meget mere

BIQ er...

Danmarks bedst opdaterede erhvervsdatabase med forretningskritiske informationer om dine kunder, konkurrenter, samarbejdspartnere, leverandører og andre dele af det danske erhvervsliv. BiQ samler trådene fra de officielle kilder:

Prøv BiQ gratis

Jeg bruger overvågningsfunktionen rigtig meget til at holde øje med virksomheder, der er ved at komme i økonomiske problemer.

Egon Petersen, fagsekretær, Dansk El-Forbund