CVR
20283084
Selskabsstatus
Normal
Navn
GRØNLANDSHAVNENS EJENDOMME A/S
Adresse
Langerak 17
9220 Aalborg Øst
Danmark
Andre data på adressen
Stiftelsesdato
1997-07-01
stiftere
GRØNLANDSHAVNENS EJENDOMME I/S
Senest Offentliggjorte regnskab
2017-04-25
Selskabskapital
kr. 10.000.000,00
Revisor
DELOITTE STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB
Tegningsregler
Selskabet tegnes af en direktør i forening med bestyrelsesformanden, af en direktør i forening med et bestyrelsesmedlem, af to bestyrelsesmedlemmer i forening eller af den samlede bestyrelse.
Formål
Selskabets formål er på et forretningsmæssigt grundlag at fremme og understøtte grønlandstrafikken samt arbejde for, at NTC-konceptet (Nordjysk Transport Center)fremmes til gensidig gavn blandt andet ved at etablere, erhverve og fremtidig besidde, drive og udleje bygninger i Aalborg Østhavn til lager- og kontorformål, samt at medvirke til andre investerings- og driftsaktiviteter i området, herunder etablering af containergantrykran med tilhørende landbaserede faciliteter og investeringer.
Antal ansatte
2-4 (pr. 2. kvartal 2017)
Branche
682040: Udlejning af erhvervsejendomme
Hvorfor ved I noget om mig? Se alt hvad BiQ indeholder
BiQ har også informationer om
Regnskaber
Ultimative ejere
Ledelse
Og meget mere

BIQ er...

Danmarks bedst opdaterede erhvervsdatabase med forretningskritiske informationer om dine kunder, konkurrenter, samarbejdspartnere, leverandører og andre dele af det danske erhvervsliv. BiQ samler trådene fra de officielle kilder:

Prøv BiQ gratis

BiQ har de bedste personoplysninger og er derfor min foretrukne database, når jeg skal bruge oplysninger om personer tilknyttet et firma.

Tine Bojsen-Møller, bibliotekar, Advokatfirmaet Plesner