CVR
13738580
Selskabsstatus
Normal
Navn
GORRISSEN FEDERSPIEL KOMPLEMENTAR ADVOKATANPARTSSELSKAB
Adresse
Axeltorv 2
1609 København V
Danmark
Andre data på adressen
Stiftelsesdato
1989-12-19
stiftere
Jan-Erik Gunnar Svensson
Klaus Søgaard
Senest Offentliggjorte regnskab
2017-03-14
Selskabskapital
DKK 343.000,00
Revisor
DELOITTE STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB
Tegningsregler
Selskabet  tegnes af bestyrelsesformanden i forening med ét bestyrelsesmedlem, af direktøren i forening med ét bestyrelsesmedlem eller af alle bestyrelsens medlemmer i forening.
Formål
Selskabets formål er at være komplementar for Gorrissen Federspiel Advokatpartnerselskab, der driver advokatvirksomhed, herunder at udøve de økonomiske og forvaltningsmæssige beføjelser, der fremgår af vedtægterne for Gorrissen Federspiel Advokatpartnerselskab. Selskabet kan erhverve og eje anparter i Gorrissen Federspiel Advokatpartnerselskab. Selskabets formål er endvidere at drive leasingvirksomhed, at fungere som holdingselskab ved erhvervsmæssig stiftelse og salg af kapitalselskaber samt i øvrigt at foretage aktiviteter, der efter bestyrelsens skøn er forbundet hermed.
Antal ansatte
2-4 (pr. 1. kvartal 2002)
Branche
642020: Ikke-finansielle holdingselskaber
Hvorfor ved I noget om mig? Se alt hvad BiQ indeholder
BiQ har også informationer om
Regnskaber
Ultimative ejere
Ledelse
Og meget mere

BIQ er...

Danmarks bedst opdaterede erhvervsdatabase med forretningskritiske informationer om dine kunder, konkurrenter, samarbejdspartnere, leverandører og andre dele af det danske erhvervsliv. BiQ samler trådene fra de officielle kilder:

Prøv BiQ gratis

En dag i starten af vores abonnement så jeg faktisk i BiQ's nyhedsbrev, at en af vores kunder var ved at lave nogle ændringer i deres firma, som vi ikke vidste noget om...

Per Christensen, partner, Hjulmand & Kaptain