Søg nemt og hurtigt i BiQ:
Virksomhed

GORRISSEN FEDERSPIEL KOMPLEMENTAR ADVOKATANPARTSSELSKAB

CVR: 13738580, direktør: Tomas Haagen
CVR
13738580
Selskabsstatus
Normal
Navn
GORRISSEN FEDERSPIEL KOMPLEMENTAR ADVOKATANPARTSSELSKAB
Addresse
Axeltorv 2
1609 København V
Danmark
Stiftelsesdato
19 Dec. 1989
Seneste offentliggjorte regnskab
20 Mar. 2018
Selskabskapital
kr. 343.000,00
Tegningsregler
Selskabet  tegnes af bestyrelsesformanden i forening med ét bestyrelsesmedlem, af direktøren i forening med ét bestyrelsesmedlem eller af alle bestyrelsens medlemmer i forening.
Formål
Selskabets formål er at være komplementar for Gorrissen Federspiel Advokatpartnerselskab, der driver advokatvirksomhed, herunder at udøve de økonomiske og forvaltningsmæssige beføjelser, der fremgår af vedtægterne for Gorrissen Federspiel Advokatpartnerselskab. Selskabet kan erhverve og eje anparter i Gorrissen Federspiel Advokatpartnerselskab. Selskabets formål er endvidere at drive leasingvirksomhed, at fungere som holdingselskab ved erhvervsmæssig stiftelse og salg af kapitalselskaber samt i øvrigt at foretage aktiviteter, der efter bestyrelsens skøn er forbundet hermed.
Antal ansatte
2-4 (pr. 1. kvartal 2002)
Relationer
Selskabet GORRISSEN FEDERSPIEL KOMPLEMENTAR ADVOKATANPARTSSELSKAB har i alt 751 relationer du kan se med et abonnement hos BiQ
Yderligere informationer
BiQ indeholder mange flere informationer du kan se med et abonnement

BiQ har de bedste personoplysninger og er derfor min foretrukne database, når jeg skal bruge oplysninger om personer tilknyttet et firma.

Tine Bojsen-Møller, bibliotekar
Advokatfirmaet Plesner