CVR
52407915
Selskabsstatus
Normal
Navn
GISSELFELD KLOSTER
Adresse
Gisselfeldvej 12A
4690 Haslev
Danmark
Andre data på adressen
Stiftelsesdato
1999-10-16
stiftere
Ikke oplyst.
Senest Offentliggjorte regnskab
2017-05-09
Selskabskapital
kr. 10.000.000,00
Revisor
DELOITTE STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB
Tegningsregler
Klosteret tegnes af to bestyrelsesmedlemmer i forening, hvoraf en skal være formanden eller næstformanden, eller af den administrerende direktør i forening med formanden eller næstformanden.
Formål
Klosterets formål er: 1. At eje, drive og bevare de til Gisselfeld Kloster hørende ejendomme, herunder hovedbygningen (slottet)med omliggende park samt de i slottet beroende samlinger af bl.a. porcelæn, fajance, malerier og andet indbo. 2. At give adgang for offentligheden til slot og park. 3. At opretholde klosterets forpligtelser over for de i klosteret forud for ikrafttræden af nærværende fundats indskrevne konventualinder. 4. At yde støtte til ugifte adelige døtre af danske adelige familier samt til ugifte døtre af personer, der har rang i en af de 3 første rangklasser i følge den til enhver tid gældende rangforordning. 5. At yde støtte til socialt dårligt stillede personer bosat i den tidligere Haslev kommune. 6. At yde økonomisk støtte til andre almenvelgørende og almennyttige formål, herunder kulturelle, videnskabelige, sociale og uddannelsesmæssige formål.
Antal ansatte
20-49 (pr. 2. kvartal 2017)
Branche
015000: Blandet drift
021000: Dyrkning af træer og andre skovbrugsaktiviteter
682030: Anden udlejning af boliger
Hvorfor ved I noget om mig? Se alt hvad BiQ indeholder
BiQ har også informationer om
Regnskaber
Ultimative ejere
Ledelse
Og meget mere

BIQ er...

Danmarks bedst opdaterede erhvervsdatabase med forretningskritiske informationer om dine kunder, konkurrenter, samarbejdspartnere, leverandører og andre dele af det danske erhvervsliv. BiQ samler trådene fra de officielle kilder:

Prøv BiQ gratis

BiQ har de bedste personoplysninger og er derfor min foretrukne database, når jeg skal bruge oplysninger om personer tilknyttet et firma.

Tine Bojsen-Møller, bibliotekar, Advokatfirmaet Plesner