CVR
25123204
Selskabsstatus
Normal
Navn
GARDINFAGMANDEN A.M.B.A.
Adresse
K. Christensens Vej 9
9200 Aalborg SV
Danmark
Andre data på adressen
Stiftelsesdato
1999-11-28
stiftere
Ikke oplyst.
Senest Offentliggjorte regnskab
2018-03-19
Revisor
DANSK REVISION SILKEBORG REGISTRERET REVISIONSAKTIESELSKAB
Tegningsregler
Selskabet tegnes på følgende måde: af den samlede bestyrelse, eller af bestyrelsesformanden i forening med direktionen, eller af to menige bestyrelsesmedlemmer i forening med direktionen, eller af bestyrelsens formand i forening med 2 bestyrelsesmedlemmer.
Formål
Selskabets formål er at have kompetence og ansvar på følgende områder: 1) at producere og sælge markedsføringsydelser til andelshaverne, 2)at udvikle og sælge tjenesteydelser til andelshaverne vedrørende forretningskoncepter, salgsuddannelse, produktpræsentation og tilsvarende tjenesteydelser til andelshavernes forretninger, 3)at udvikle og sælge administrative produkter og tjenesteydelser til andelshaverne, 4)at sælge tjenesteydelser til andelshaverne som forhandlingsorganisation indenfor gardinvarebranchen, og boligudstyrsbranchen. 5) at forestå indkøb af andre vare og tjenesteydelser til andelshaverne i henhold til generalforsamlingens nærnere beslutning.
Antal ansatte
1-1 (pr. 4. kvartal 2002)
Branche
941100: Erhvervs- og arbejdsgiverorganisationer
Hvorfor ved I noget om mig? Se alt hvad BiQ indeholder
BiQ har også informationer om
Regnskaber
Ultimative ejere
Ledelse
Og meget mere

BIQ er...

Danmarks bedst opdaterede erhvervsdatabase med forretningskritiske informationer om dine kunder, konkurrenter, samarbejdspartnere, leverandører og andre dele af det danske erhvervsliv. BiQ samler trådene fra de officielle kilder:

Prøv BiQ gratis

Alt i alt er BiQ et super værktøj!

Jimmi Christensen, adm. direktør, CR Statsautoriseret Revisionsaktieselskab