CVR
37537020
Selskabsstatus
Slettet
Navn
G.B. Impianti Danmark, Filial af G.B. Impianti S.r.l., Italien
Adresse
Mileparken 13
2740 Skovlunde
Danmark
Andre data på adressen
Stiftelsesdato
2016-03-15
stiftere
Ikke oplyst.
Senest Offentliggjorte regnskab
2017-07-28
Revisor
Ikke oplyst.
Tegningsregler
Filialen tegnes af en filialbestyrer
Formål
FILIALENS FORMÅL: PROJEKTERING, UDFØRELSE, OPFØRELSE OG VEDLIGEHOLDELSE AF CIVILE OG INDUSTRIELLE EL INSTALLATIONER AF ENHVER ART; ELEKTRISKE UNDERSTATIONER TIL MELLEMSPÆNDINGSANLÆG OG EL TAVLER TIL LAVSPÆNDINGSANLÆG AF ENHVER ART; TELEFONANLÆG; SIKKERHEDSSYSTEMER (BRAND OG TYVERISIKRINGSANLÆG, MV.) OG SVAGSTRØMSANLÆG (STYRESYSTEMER, TV-OVERVÅGNINGSSYSTEMER, STYRING, ADGANG, OSV.); DATAUDVEKSLINGSANLÆG; LUFTRENSNINGSANLÆG OG VVS INSTALLATIONER; KLIMAANLÆG; TAVLER OG STYRESYSTEMER BASERET PÅ MIKROPROCESSOR; MODULER OG KORT TIL STYRING OG KONTROL AF MOTORER, HOVEDSAGELIGT TIL CIVILT BRUG, SAMT ENHVER DERTIL FORBUNDEN AKTIVITET. SELSKABET KAN ENDVIDERE UDFØRE AKTIVITETER, DER ER BESLÆGTEDE ELLER FORBUNDNE MED OVENNÆVNTE AKTIVITETER, SAMT ENHVER AKTIVITET AF KOMMERCIEL OG FINANSIEL ART OG EHNVER LØSØRERE, OG FAST EJENDOMSRELATERET AKTIVITET, SOM LEDELSESORGANET MÅTTE FINDE HENSIGTSMÆSSIG FOR AT OPNÅ SELSKABETS FORMÅL. DERUDOVER KAN SELSKABET STILLE GARANTI, TEGNE AVAL SAMT PANTSÆTTE AKTIVER TIL SIKKERHED FOR GÆLD OG FORPLIGTELSER, HERUNDER OGSÅ TREDJAMANDS, SAMT ERHVERVE INTERESSER ELLER ANDELE I ANDRE SELSKABER OG VIRKSOMHEDER MED ET LIGNENDE, BESKLÆGTET ELLER FORBUNDET FORMÅL. DE FINANSIELLE AKTIVITETER MÅ ALDRIG BLIVE SELSKABETS PRIMÆRE AKTIVITET, LIGESOM DE ALDRIG MÅ UDFØRES OVER FOR OFFENTLIGHEDEN.
Branche
432100: El-installation
Hvorfor ved I noget om mig? Se alt hvad BiQ indeholder
BiQ har også informationer om
Regnskaber
Ultimative ejere
Ledelse
Og meget mere

BIQ er...

Danmarks bedst opdaterede erhvervsdatabase med forretningskritiske informationer om dine kunder, konkurrenter, samarbejdspartnere, leverandører og andre dele af det danske erhvervsliv. BiQ samler trådene fra de officielle kilder:

Prøv BiQ gratis

BiQ har de bedste personoplysninger og er derfor min foretrukne database, når jeg skal bruge oplysninger om personer tilknyttet et firma.

Tine Bojsen-Møller, bibliotekar, Advokatfirmaet Plesner