CVR
24251829
Selskabsstatus
Normal
Navn
Foreningen Taxa f.m.b.a.
Adresse
Sommervej 10
8210 Aarhus V
Danmark
Andre data på adressen
Stiftelsesdato
1999-10-16
stiftere
Ikke oplyst.
Senest Offentliggjorte regnskab
2017-05-02
Revisor
PRICEWATERHOUSECOOPERS STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB
Tegningsregler
Foreningens daglige leder repræsenterer foreningen indadtil og udadtil. Ved køb, salg eller behæftelse af fast ejendom eller behæftelse af foreningens aktiver efter forudgående generalforsamlingsbeslutning, tegnes foreningen af den samlede bestyrelse.
Formål
Foreningen er en sammenslutning af hyrevognsejere, der har opnået bevilling til hyrekørsel i Århus kommune og har til formål: Stk. 1. at oprette og opretholde et fælles vognbestillingskontor i overensstemmelse med lov nr. 296 af 8. juni 1978, lov om hyrekørsel, og ministeriet for offentlige arbejders bekendtgørelse nr. 401 af 14. september 1979. Stk. 2. at varetage medlemmernes økonomiske interesser i forbindelse med hyrevognskørsel i Århus kommune. Stk. 3. at financiere og administrere medlemmernes kontokørsel, der udføres ved foreningens bestillingskontor. Stk. 4. at fremskaffe og stille til rådighed for foreningens bestillingskontor, de nødvendige lokaler samt teknisk udstyr og inventar til driften af bestillingskontoret, hvilket stilles til rådighed for bevillingshavere i Århus kommune, samt tilsluttede bestillingskontorer i andre kommuner, på vilkår fastsat i et budget, godkendt af foreningens generalforsamling. Stk. 5. at varetage medlemmernes fælles interesser i forbindelse med løn og arbejdsforhold, kollektive arbejdsaftaler og lign. i det omfang disse ikke overgår til Dansk Taxi Forbund. Stk. 6. at fremme samarbejde og skabe gode kollegiale forhold hyrevognsejere imellem. Stk. 7. at varetage medlemmernes fælles interesser overfor de offentlige myndigheder, herunder fastsættelse af takster for hyrevognskørsel, udlægning af offentlige holdepladser for hyrevogne m.m. Stk. 8. at sikre foreningens medlemmer og kunder den bedst mulige betjening og service. Stk. 9. at financiere og administrere serviceanlæg til brug for medlemmerne. Stk. 10. at financiere og administrere fast ejendom i det omfang erhvervelsen af fast ejendom er nødvendig for at sikre foreningens medlemmers interesser. Stk. 11. at annoncere og reklamere kollektivt for foreningen til fremme af medlemmernes økonomiske interesser. Stk. 12. at sælge reklamepladsen på vognenes bagruder, hvilken indtægt anvendes til ekstraordinære reklameformål.
Antal ansatte
2
Branche
941100: Erhvervs- og arbejdsgiverorganisationer
Hvorfor ved I noget om mig? Se alt hvad BiQ indeholder
BiQ har også informationer om
Regnskaber
Ultimative ejere
Ledelse
Og meget mere

BIQ er...

Danmarks bedst opdaterede erhvervsdatabase med forretningskritiske informationer om dine kunder, konkurrenter, samarbejdspartnere, leverandører og andre dele af det danske erhvervsliv. BiQ samler trådene fra de officielle kilder:

Prøv BiQ gratis

I flere tilfælde har [BiQ] været afgørende for de beslutninger vi har truffet.

Peter Thorlund Haahr, partner, Via Venture Partners A/S