CVR
37505927
Selskabsstatus
Normal
Navn
Fonden Filmtalent
Adresse
Filmbyen 19
8000 Aarhus C
Danmark
Andre data på adressen
Stiftelsesdato
2016-01-25
stiftere
Ikke oplyst.
Senest Offentliggjorte regnskab
2017-04-07
Selskabskapital
DKK 300.000,00
Revisor
BDO STATSAUTORISERET REVISIONSAKTIESELSKAB
Tegningsregler
Fonden tegnes af bestyrelsesformanden og direktøren i forening, eller af direktøren og 2 medlemmer af bestyrelsen i forening. Endvidere kan fonden tegnes af 3 bestyrelsesmedlemmer i forening.
Formål
Fonden er oprettet med henblik på at rekruttere, udvikle og markedsintroducere filmtalenter og på anden måde understøtte den kunstneriske, kulturelle og erhvervsmæssige udvikling af de filmiske genrer og udtryksformer bl.a. ved at sikre, at der er et landsdækkende talentudviklingstilbud med lokal repræsentation. Fondens formål er almennyttigt/-velgørende, Fonden driver socialøkonomisk virksomhed og er omfattet af lov om registrerede socialøkonomiske virksomheder.
Antal ansatte
2-4 (pr. 2. kvartal 2017)
Branche
889910: Foreninger, legater og fonde med sygdomsbekæmpende, sociale og velgørende formål
Hvorfor ved I noget om mig? Se alt hvad BiQ indeholder
BiQ har også informationer om
Regnskaber
Ultimative ejere
Ledelse
Og meget mere

BIQ er...

Danmarks bedst opdaterede erhvervsdatabase med forretningskritiske informationer om dine kunder, konkurrenter, samarbejdspartnere, leverandører og andre dele af det danske erhvervsliv. BiQ samler trådene fra de officielle kilder:

Prøv BiQ gratis

BiQ har de bedste personoplysninger og er derfor min foretrukne database, når jeg skal bruge oplysninger om personer tilknyttet et firma.

Tine Bojsen-Møller, bibliotekar, Advokatfirmaet Plesner