CVR
37949817
Selskabsstatus
Normal
Navn
FREDERIKSHAVN SØSPORT ApS
Adresse
Søsportsvej 12
9900 Frederikshavn
Danmark
Andre data på adressen
Stiftelsesdato
1976-12-16
stiftere
Ikke oplyst.
Senest Offentliggjorte regnskab
2018-05-14
Selskabskapital
kr. 125.000,00
Revisor
BDO STATSAUTORISERET REVISIONSAKTIESELSKAB
Tegningsregler
Selskabet tegnes af to medlemmer af bestyrelsen i forening eller af et medlem af bestyrelsen i forening med en direktør.
Formål
Selskabets formål er at medvirke til anlæg af Søsports- havne (lystbådehavne) i Frederikshavn og andre steder og skabe det økonomiske grundlag for anlæg af sådanne hav- ne, herunder indtræde som komplementar i kommanditsel- skab med følgende formål: 1. at iværksætte og gennemføre anlægget af en søsports- havn (lystbådehavn) i Frederikshavn. Anlægget gennemfø- res på søterritoriet efter foreliggende tegninger dels ved bygning af nødvendige moler, dels ved placering af nødvendige bådebroer med anløbsplads for lystbåde af en- hver størrelse og kategori 2. at drive den anlagte havn ved udlejning af bådeplad- ser og anden for driften af en søsportshavn naturlig indtægtsgivende virksomhed. Selskabet drager omsorg for anlæggenes vedligeholdelse og for i takt med tidens krav at gennemføre nødvendige udvidelser og nyetableringer af de oprindelige anlæg, således at havnen til enhver tid vil fremtræde som en veletableret, veldrevet og moderne lystbådehavn 3. at sørge for etablering og drift af sådanne anlæg og faciliteter på landjorder, hvis tilstedeværelse må anses påkrævede eller naturlige for at havnen til enhver tid på effektiv måde kan betjene sit publikum, det være sig bådejere eller andre som finder interesse i den anlagte lystbådehavn 4. at anlægge og idriftsætte eller med råd og dåd yde fornøden vejledning ved etableringen af søsportshavne (lystbådehavne), hvor sådanne anlæg af lokale eller tu- ristmæssige årsager måtte vise sig påkrævet
Antal ansatte
1
Branche
999999: Uoplyst
Hvorfor ved I noget om mig? Se alt hvad BiQ indeholder
BiQ har også informationer om
Regnskaber
Ultimative ejere
Ledelse
Og meget mere

BIQ er...

Danmarks bedst opdaterede erhvervsdatabase med forretningskritiske informationer om dine kunder, konkurrenter, samarbejdspartnere, leverandører og andre dele af det danske erhvervsliv. BiQ samler trådene fra de officielle kilder:

Prøv BiQ gratis

I flere tilfælde har [BiQ] været afgørende for de beslutninger vi har truffet.

Peter Thorlund Haahr, partner, Via Venture Partners A/S