CVR
25961757
Selskabsstatus
Normal
Navn
FORLAGET HOVEDGADEN A.M.B.A.
Adresse
Lyngby Hovedgade 64
2800 Kgs. Lyngby
Danmark
Andre data på adressen
Stiftelsesdato
2001-03-20
stiftere
Ikke oplyst.
Senest Offentliggjorte regnskab
2003-04-15
Revisor
Revisionsfirmaet Aage og Povl Holm I/S
Tegningsregler
Foreningen tegnes af direktøren.
Formål
Selskabets formål er at drive forlagsvirksomhed med hovedvægt på temaer af sundhedsmæssig, spirituel og økologisk natur og investering og finansiering samt hermed beslægtet virksomhed. Virksomheden drives efter andelsprincipper til gavn for andelshavere og forbrugere. Selskabet virker til fremme af deltagernes fælles interesser ved at udgive publikationer forfattet eller oversat af andelshaverne samt at tilbyde disse til øvrige andelshavere til medlemspris. Selskabet yder bistand til oversættelse af medlemmernes værker til fremmede sprog. Selskabet kan foretage investering i andre selskaber.
Antal ansatte
2-4 (pr. 4. kvartal 2015)
Branche
581900: Anden udgivervirksomhed
Hvorfor ved I noget om mig? Se alt hvad BiQ indeholder
BiQ har også informationer om
Regnskaber
Ultimative ejere
Ledelse
Og meget mere

BIQ er...

Danmarks bedst opdaterede erhvervsdatabase med forretningskritiske informationer om dine kunder, konkurrenter, samarbejdspartnere, leverandører og andre dele af det danske erhvervsliv. BiQ samler trådene fra de officielle kilder:

Prøv BiQ gratis

BiQ sparer mig for en masse tid, for hvor skulle jeg ellers kunne se informationer om folks netværk og følge med i hvad der sker i alle mulige forskellige selskaber på en gang?

Anette Bjarkmann, administrations- og udviklingschef, BDO ScanRevision