CVR
24254178
Selskabsstatus
Opløst efter erklæring
Navn
FORENINGEN SPROGCENTRET AF 1973
Adresse
Ryhavevej 3
8210 Aarhus V
Danmark
Andre data på adressen
Stiftelsesdato
1992-01-01
stiftere
Ikke oplyst.
Senest Offentliggjorte regnskab
2017-06-02
Revisor
Ikke oplyst.
Tegningsregler
Foreningen tegnes af to bestyrelsesmedlemmer, hvoraf den ene skal være formanden eller af tre bestyrelsesmedlemmer i forening.
Formål
Foreningens formål er at varetage undervisning og kulturelle aktiviteter, herunder. A. At etablere og drive undervisningsvirksomhed, der ikke varetages af det offentlige, for personer, der ikke har dansk som modersmål. B. Etablering og gennemførelse af kursus- og foredragsvirksomhed, primært for lærere i dansk som andetsprog. C. Deltagelse i og gennemførelse af projekter til fremme af interkulturelle aktiviteter. Etablering og gennemførelse af projekter og aktiviteter kan eventuelt ske i samarbejde med andre. Foreningen er berettiget til i forbindelse med fremme af førnævnte formål at foretage uddeling af økonomiske tilskud, ligesom foreningen er berettiget til at erhverve fast ejendom til fremme af foranstående formål.
Antal ansatte
5-9 (pr. 4. kvartal 2016)
Branche
855900: Anden undervisning i.a.n.
Hvorfor ved I noget om mig? Se alt hvad BiQ indeholder
BiQ har også informationer om
Regnskaber
Ultimative ejere
Ledelse
Og meget mere

BIQ er...

Danmarks bedst opdaterede erhvervsdatabase med forretningskritiske informationer om dine kunder, konkurrenter, samarbejdspartnere, leverandører og andre dele af det danske erhvervsliv. BiQ samler trådene fra de officielle kilder:

Prøv BiQ gratis

BiQ sparer mig for en masse tid, for hvor skulle jeg ellers kunne se informationer om folks netværk og følge med i hvad der sker i alle mulige forskellige selskaber på en gang?

Anette Bjarkmann, administrations- og udviklingschef, BDO ScanRevision