CVR
80000316
Selskabsstatus
Normal
Navn
FONDEN LANGELANDS ELFORSYNING
Adresse
Spodsbjergvej 141
5900 Rudkøbing
Danmark
Andre data på adressen
Stiftelsesdato
2006-09-11
stiftere
Ikke oplyst.
Senest Offentliggjorte regnskab
2017-05-15
Selskabskapital
kr. 6.548.747,00
Revisor
TRANBERG, STATSAUTORISERET REVISIONSAKTIESELSKAB
Tegningsregler
Fonden tegnes af en direktør sammen med formanden eller af en direktør sammen med 2 bestyrelsesmedlemmer eller af den samlede bestyrelse.
Formål
Fonden Langelands Elforsynings formål er at medvirke til fremskaffelse og distribution af energi til forbrugerne samt at medvirke til anden virksomhed, som på enhver måde har tilknytning til elforsyningen. Fonden Langelands Elforsyning kan selv eller sammen med andre - enten direkte stå for aktiviteterne eller kan placere disse i selskaber med begrænset ansvar i forhold til den selvejende institution. Fondens formål er endvidere at medvirke til bevarelse, restaurering eller genopbygning af installationer, som er eller kan være en del af elforsyningens historie i forsyningsområdet. Fonden kan derudover støtte almennyttige initiativer for det langelandske område efter bestyrelsens valg så vidt muligt med relation til Langelands Elforsynings virke på øen.
Antal ansatte
20-49 (pr. 2. kvartal 2017)
Branche
701010: Ikke-finansielle hovedsæders virksomhed
Hvorfor ved I noget om mig? Se alt hvad BiQ indeholder
BiQ har også informationer om
Regnskaber
Ultimative ejere
Ledelse
Og meget mere

BIQ er...

Danmarks bedst opdaterede erhvervsdatabase med forretningskritiske informationer om dine kunder, konkurrenter, samarbejdspartnere, leverandører og andre dele af det danske erhvervsliv. BiQ samler trådene fra de officielle kilder:

Prøv BiQ gratis

I flere tilfælde har [BiQ] været afgørende for de beslutninger vi har truffet.

Peter Thorlund Haahr, partner, Via Venture Partners A/S