Søg nemt og hurtigt i BiQ:
Virksomhed

FABRIKANT KAJ E. NIELSEN OG GUDRUN E. NIELSENS FOND

CVR: 74311628, Erhvervsdrivende fond, Normal
CVR
74311628
Selskabsstatus
Normal
Navn
FABRIKANT KAJ E. NIELSEN OG GUDRUN E. NIELSENS FOND
Addresse
Bøgebjergvej 60
5672 Broby
Danmark
Stiftelsesdato
16 Okt. 1999
Seneste offentliggjorte regnskab
03 Okt. 2017
Selskabskapital
kr. 50.418.340,00
Tegningsregler
Fonden forpligtes ved underskrift af formanden for bestyrelsen i forbindelse med et andet bestyrelsesmedlem, eller af den samlede bestyrelse.
Formål
Fondens formål er at erhverve og eje aktier i KEN A/S, for derigennem at sikre udbygningen og konsolideringen af det nævnte selskabs erhvervsmæssige aktiviteter til gavn for medarbejdere i selskabet og befolkningen i Broby Kommune Når fonden har erhvervet og betalt alle til salg værende aktier i selskabet, dog minimum 50% af aktiekapitalen, er det endvidere fondens formål at yde støtte gennem legater og lån til: 1. Personer eller familier boende i gamle Sdr. Broby sogn, der på grund af dødsfald eller sygdom er kommet i økonomiske vanskeligheder. I særlige tilfælde kan personer og familier boende andet steds også komme i betragtning Medarbejdere og tidligere medarbejdere på KEN A/S kan indrømmes fortrinsret efter fondsbestyrelsens afgørelse. 2. Institutioner, foreninger, foretagender eller enkelt- personer som har ydet en samfundsgavnlig indsats, f.eks "FULTON" og lignende 3. Kunst til udsmykning af bygninger, parker, skoler m.v. i Broby Kommune. 4. Almennyttige og almenvelgørende formål i øvrigt, så som Kræftens bekæmpelse, Røde Kors, Dyrenes Beskyttelse m.fl. 5. Bevaring af gamle bygninger i gamle Sdr. Broby Sogn.
Antal ansatte
0-0 (pr. 4. kvartal 2016)
Relationer
Selskabet FABRIKANT KAJ E. NIELSEN OG GUDRUN E. NIELSENS FOND har i alt 18 relationer du kan se med et abonnement hos BiQ
Yderligere informationer
BiQ indeholder mange flere informationer du kan se med et abonnement

I flere tilfælde har [BiQ] været afgørende for de beslutninger vi har truffet.

Peter Thorlund Haahr, partner
Via Venture Partners A/S