CVR
74311628
Selskabsstatus
Normal
Navn
FABRIKANT KAJ E. NIELSEN OG GUDRUN E. NIELSENS FOND
Adresse
Bøgebjergvej 60
5672 Broby
Danmark
Andre data på adressen
Stiftelsesdato
1999-10-16
stiftere
Ikke oplyst.
Senest Offentliggjorte regnskab
2017-10-03
Selskabskapital
kr. 50.418.340,00
Revisor
BDO STATSAUTORISERET REVISIONSAKTIESELSKAB
Tegningsregler
Fonden forpligtes ved underskrift af formanden for bestyrelsen i forbindelse med et andet bestyrelsesmedlem, eller af den samlede bestyrelse.
Formål
Fondens formål er at erhverve og eje aktier i KEN A/S, for derigennem at sikre udbygningen og konsolideringen af det nævnte selskabs erhvervsmæssige aktiviteter til gavn for medarbejdere i selskabet og befolkningen i Broby Kommune Når fonden har erhvervet og betalt alle til salg værende aktier i selskabet, dog minimum 50% af aktiekapitalen, er det endvidere fondens formål at yde støtte gennem legater og lån til: 1. Personer eller familier boende i gamle Sdr. Broby sogn, der på grund af dødsfald eller sygdom er kommet i økonomiske vanskeligheder. I særlige tilfælde kan personer og familier boende andet steds også komme i betragtning Medarbejdere og tidligere medarbejdere på KEN A/S kan indrømmes fortrinsret efter fondsbestyrelsens afgørelse. 2. Institutioner, foreninger, foretagender eller enkelt- personer som har ydet en samfundsgavnlig indsats, f.eks "FULTON" og lignende 3. Kunst til udsmykning af bygninger, parker, skoler m.v. i Broby Kommune. 4. Almennyttige og almenvelgørende formål i øvrigt, så som Kræftens bekæmpelse, Røde Kors, Dyrenes Beskyttelse m.fl. 5. Bevaring af gamle bygninger i gamle Sdr. Broby Sogn.
Branche
889910: Foreninger, legater og fonde med sygdomsbekæmpende, sociale og velgørende formål
Hvorfor ved I noget om mig? Se alt hvad BiQ indeholder
BiQ har også informationer om
Regnskaber
Ultimative ejere
Ledelse
Og meget mere

BIQ er...

Danmarks bedst opdaterede erhvervsdatabase med forretningskritiske informationer om dine kunder, konkurrenter, samarbejdspartnere, leverandører og andre dele af det danske erhvervsliv. BiQ samler trådene fra de officielle kilder:

Prøv BiQ gratis

En genial database, som er gået hen og blevet uundværlig i et job som mit.

Esben Høstager, CEO, Høstager Solo