CVR
24208370
Selskabsstatus
Normal
Navn
EGN Group A/S
Adresse
Ryttermarken 8
5700 Svendborg
Danmark
Andre data på adressen
Stiftelsesdato
1999-06-24
stiftere
Jørgen Galsgaard
Senest Offentliggjorte regnskab
2017-06-19
Selskabskapital
kr. 500.000,00
Revisor
REVISIONSFIRMAET EDELBO STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB
Tegningsregler
Selskabet tegnes af den administrerende direktør i forening med et andet direktionsmedlem, af den administrerende direktør i forening med Jørgen Galsgaard eller Jens Erik Karlskov Jensen eller af Jørgen Galsgaard eller Jens Erik Karlskov Jensen alene eller af den samlede bestyrelse.
Formål
Selskabets formål er at drive netværksvirksomhed for top- og mellemledere samt nøglemedarbejdere i Danmark og i udlandet, hvilket kan ske såvel direkte som indirekte, herunder gennem helt eller delvist ejede selskaber, på franchisebasis eller andet grundlag, samt hermed beslægtet virksomhed efter bestyrelsens skøn.
Antal ansatte
100-199 (pr. 2. kvartal 2017)
Branche
941200: Faglige sammenslutninger
Hvorfor ved I noget om mig? Se alt hvad BiQ indeholder
BiQ har også informationer om
Regnskaber
Ultimative ejere
Ledelse
Og meget mere

BIQ er...

Danmarks bedst opdaterede erhvervsdatabase med forretningskritiske informationer om dine kunder, konkurrenter, samarbejdspartnere, leverandører og andre dele af det danske erhvervsliv. BiQ samler trådene fra de officielle kilder:

Prøv BiQ gratis

BiQ sparer mig for en masse tid, for hvor skulle jeg ellers kunne se informationer om folks netværk og følge med i hvad der sker i alle mulige forskellige selskaber på en gang?

Anette Bjarkmann, administrations- og udviklingschef, BDO ScanRevision