CVR
37457787
Selskabsstatus
Normal
Navn
Den Kreative Andelsbevægelse, amba
Adresse
Skåde Højgårdsvej 77
8270 Højbjerg
Danmark
Andre data på adressen
Stiftelsesdato
2015-09-22
stiftere
Ikke oplyst.
Senest Offentliggjorte regnskab
2017-12-04
Revisor
BDO STATSAUTORISERET REVISIONSAKTIESELSKAB
Tegningsregler
Selskabet tegnes af direktøren.
Formål
Selskabets formål er at drive erhvervsmæssig rådgivnings- og udviklingsvirksomhed vedrørende etablering og udvikling af kommercielle partnerselskaber, herunder i andelsselskabsform, som gennem kreativitet og kreative produkter og services bidrager til værdiskabende innovation og udvikling i erhvervslivet, i den offentlige sektor og/eller i samfundet som helhed. Selskabets formål er i øvrigt at være netværks- og samarbejdsorganisation, der - tjener som kilde til viden om udvikling og etablering af kreative, kommercielle partnerskaber, herunder i andelsselskabsform - samler og integrerer leverandører af de forskellige former for rådgivningsekspertise, som er nødvendig til kvalificeret drift af den erhvervsmæssige rådgivnings- og udviklingsvirksomhed. - udvikler og driver et certificeringssystem - amba2-mærket - for kreative, kommercielle partnerskaber, som ønsker at følge virksomhedens kooperative værdigrundlag og retningslinjer for medlemskooperativer - udbytter, understøtter - og fungerer som forum for - videndeling, erfaringsudveksling og samarbejde mellem medlemskooperativer - arbejder for at fremme udvikling og etablering af kreative, kommercielle partnerskaber i overensstemmelse med amba2's kooperative værdigrundlag, herunder også gennem samarbejde med internationale organisationer, der forfølger formål af betydning for sådanne partnerskaber. Derudover er selskabets formål at drive en virtuel community platform, som understøtter såvel rådgivnings- og udviklingsvirksomheden som netværks- og samarbejdsorganisationen. Endelig er selskabets formål at virke til fremme af medlemmernes fælles interesser gennem deres deltagelse i virksomheden, som ansatte, som medlemskooperativer, som partnere og leverandører af services til understøttelse af udvikling, etablering eller drift af kreative, kommercielle partnerskaber eller på anden lignende måde, og hvor virksomhedens overskud forbliver indestående i virksomheden til fælles formål og/eller anvendes til almennytte formål.
Branche
702200: Virksomhedsrådgivning og anden rådgivning om driftsledelse
Hvorfor ved I noget om mig? Se alt hvad BiQ indeholder
BiQ har også informationer om
Regnskaber
Ultimative ejere
Ledelse
Og meget mere

BIQ er...

Danmarks bedst opdaterede erhvervsdatabase med forretningskritiske informationer om dine kunder, konkurrenter, samarbejdspartnere, leverandører og andre dele af det danske erhvervsliv. BiQ samler trådene fra de officielle kilder:

Prøv BiQ gratis

En dag i starten af vores abonnement så jeg faktisk i BiQ's nyhedsbrev, at en af vores kunder var ved at lave nogle ændringer i deres firma, som vi ikke vidste noget om...

Per Christensen, partner, Hjulmand & Kaptain